Avtale om salg og markedsføring av bussleskur i Norge

Dato: 8 Jul 2016

Laud Produkter inngår avtale med danske Abstracta Toftlund om salg og markedsføring av bussleskur i Norge

Avtalen betyr at Laud Produkter blir eneforhandler av leskurene i Norge. Produksjonen vil foregå i Danmark, og buss-leskurene vil bli levert enten som ferdigmonterte løsninger på beton-fundamenter, eller som samlesett som kan monteres på stedet. Det opplyser Danmarks Ambassade i Oslo i en melding.

Laud Produkter AS er en betydelig aktør i markedet for leskur i Norge, og har et særlig godt grep om sykkelparkeringssegmentet. Vi har i noen tid sett behov for ytterligere forbedring av vårt produktprogram for passasjer-segment som omfatter blant annet bussleskur. Abstracta tilfører etter vår mening et sterkt sortiment nettopp i denne sektor. Det gjelder både design og utførelse og i særdeleshet smarte og økonomiske løsninger for prefabrikkerte skur med inventar og fundament for direkte levering til utplasseringsstedet. Den gode og tette kontakt med våre naboer i syd vil også gi god anledning til å tilby spesial løsninger i henhold til våre kunders behov, sier salgsdirektør i Laud, Thomas M. Tolfsen i en pressemelding.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår