Areco Profiles styrker organisasjonen med nytt lederteam

Dato: 15 Mai 2024

Andreas Bure, Markedsdirektør Areco Profiles AS

Areco Profiles Norge er inne i en spennende periode med omorganisering og styrking av vårt team. Vi står overfor nye muligheter og utfordringer og det er med stor entusiasme vi ønsker våre nyeste tilskudd til organisasjonen velkommen:

Andreas Bure slutter seg til oss i rollen som markedsdirektør, og Patrik Brest vil bidra med sin ekspertise som selger.

Deres kunnskap og erfaring er verdifull i vår streben etter vekst og utvikling. Vi ønsker også å rette en stor takk til Andre Otnes for hans uvurderlige innsats som daglig leder i selskapet. Hans lederskap og engasjement har vært avgjørende for vår suksess. Vi er glade for at Andre fortsetter sin reise hos oss, nå i den nye rollen som Key Account Manager, der vi er overbevist om at han vil fortsette å gjøre et betydelig inntrykk.

Med denne nye organisasjonen legger vi fokus på vekst og forbedret support til våre kunder. Vårt mål er klart: vi streber etter å etablere oss som markedsleder i Norge, sier Maid Kulasin Managin Director for Areco Profiles.

Denne omorganiseringen markerer begynnelsen på et nytt kapittel for Areco Profiles i Norge.

Vi ser frem til å jobbe sammen, dra nytte av våre felles styrker, og sammen skape en lys fremtid for selskapet, sier Maid Kulasin.

Med dette teamet på plass, er vi overbevist om at vi vil levere økt verdi til våre kunder og styrke vår posisjon på markedet.

Vår Hjemmeside

Kontakt oss Her