Alltid klar med mobile kits

Dato: 7 Sep 2022

Risikoen for alvorlige skader er tre ganger større på en byggeplass enn i andre bransjer. Cederroth har løsninger som gjør det mulig for alle å gi førstehjelp uten spesielle forkunnskaper.

Cederroth tilbyr brukervennlig førstehjelpsutstyr av høy kvalitet som egner seg for byggebransjen. Risikoen for alvorlige skader er tre ganger større på en byggeplass enn i andre bransjer. De vanligste ulykkene er fall eller andre ulykker som involverer verktøy og maskiner – større maskineri, håndverktøy og kniver.

Med vår innovative serie av mobile kits for folk på farten, for eksempel byggeplasser, yrkeskjøretøy eller for personlig bruk, finnes det alltid førstehjelpsutstyr på plass, klart til bruk. Mobile kits er et godt supplement til våre faste stasjoner for maksimal beredskap hvis en ulykke inntreffer.

Fire størrelser ut fra behov og skaderisiko
First Aid Kit X-Large er en solid og velutstyrt førstehjelpsveske, laget i hardplast. Arbeidsplasser med mange ansatte og/eller høy skaderisiko. Plasterautomaten på utsiden gjør det enkelt å ta et plaster samtidig som innholdet i vesken forblir urørt og hygienisk rent.

First Aid Kit Large er en velutstyrt førstehjelpsveske, laget i et gummilignende materiale. Utstyret holdes hygienisk rent og er alltid klart til bruk. Passer utmerket for håndverkere, tjenestebiler og yrkeskjøretøy og små bedrifter.

Cederroth First Aid Kit Medium er en førstehjelpsveske, laget i et slitesterkt gummilignende materiale. Utstyret holdes hygienisk rent og er alltid klart til bruk. Passer godt til tjenestebiler, håndverkere og servicearbeidere.

First Aid Kit Small er vår minste, men likevel en velutstyrt veske, Perfekt for personlig førstehjelpsutstyr. Den smidige lille vesken kan bæres i lommen eller festes i beltet med hemper. Futteralet er i slitesterk nylon med praktisk borrelåsbånd som gjør at vesken er rask og enkel å åpne.

Mer om produktet First Aid Kits

First Aid Kits

Med vår innovative serie av Mobile sett for folk på farten, for eksempel byggeplasser, yrkeskjøretøy eller for personlig bruk, finnes det alltid førstehjelpsutstyr på plass, klart til bruk.

First Aid Kit X-Large

Les mer

First Aid Kit Large

Les mer

First Aid Kit Medium

Les mer

First Aid Kit Small

Les mer

Veggholder til First Aid Kit X-Large

Les mer

Cederroth First Aid Kit DIN - Beskrivelsestekst

Les mer

Cederroth First Aid Kit Large - Beskrivelsestekst

Les mer

Cederroth First Aid Kit Medium - Beskrivelsestekst

Les mer

Cederroth First Aid Kit Small - Beskrivelsestekst

Les mer

Cederroth First Aid Kit X-Large - Beskrivelsestekst

Les mer

Wall Bracket for First Aid Kit X-Large & DIN - Beskrivelsestekst

Les mer