AElements RFID designlåser integrert med JustIN mobilteknologi

Dato: 14 Dec 2016

SALTOs stilrene AElement understøtter nå vår JustIN mobilteknologi, og gir hotellgjester en komfortabel nøkkelfri opplevelse av hotellet med mobil adgang.

Integrasjonen av AElement og JustIN har gjort det mulig for gjester og personale å benytte deres smarttelefoner som nøkler. Det vil endre hele opplevelsen. Og det gir dem frihet til å gis adgang til definerte områder i hotellet, hele eiendommen eller til og med ulike lokasjoner verden rundt.

SALTOs JustIN mobilapp understøtter mobile adgangsmedier, noe som gir hotelladministratorer en forbedret kontroll over adgangsrettigheter, og som gir gjestene en langt sikrere og raskere innsjekking og langt mer kvalitetstid med hotellets resepsjon. Visepresident for SALTO Hospitality, Rob Zijl, sier i sakens anledning: «Gjestenes forventninger om bruk av smarttelefoner og apper er klart økende. Flere og flere av hotellkjedene, så vel som eksklusive boutique hoteller, benytter slike smartteknologier. Med vår nye AElement har vi nettopp kunne tilby slik teknologi ved å kombinere stilrene designlåser med det siste og mest avanserte innenfor adgangskontrollteknologi.»

Den første versjonen av AElement, som benytter RFID berøringsfri teknologi, har allerede vært en global suksess. Tusener av hoteller har installert denne versjonen, og millioner av gjester har brukt disse låsene. Men tiden og teknologien har villet videre. Derfor utviklet vi vår egen mobil- og appteknologi, noe som gjorde det nødvendig å også oppgradere vår maskinvare. JustIN appen kommuniserer sikkert med Skyen og gjør mulig blant annet at gjester mottar adgang til værelse online, hvor-som-helst og når-som-helst.

Vår siste versjon av AElement er nå utstyrt med Bluetooth Low Energy (BLE), som altså lar gjester operere værelser og områder i hotellet. BLE-teknologien utgjør et smart tillegg til de mer vanlige berøringsfrie adgangskortene. Gjestene kan nå selv velge om de vil benytte kort eller mobil.

La det være sagt: JustIN mobilapp er fullstendig sikker fordi «nøklene» er umulige å klone, noe som slett ikke kan sies om mekaniske systemer og svakt sikrede RFID-teknologier. Alle data benytter SSL («Secure Socket Layer») AES 128bits kryptering, og dermed er all dataoverførsel sikret.

Nå som vi har integrert AElements utsøkte kvalitet og design med fordelene ved SALTOs BLE-plattform, er vi overbeviste om at SALTO Hospitalitys nye løsninger vil levere en langt rikere og smartere opplevelse for alle hotellgjester samt nye forretningsmuligheter for hotellene.

Les også mer om SALTO Hospitality

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår