Vi byr på reservekraft!

Dato: 28 Mai 2018

Vel møtt til vår stand E03 – 07

På Eliaden 29. – 31. mai kan du møte Coromatic – nordens ledende leverandør innen sikker strømforsyning og datkommunikasjon. På vår stand stiller vi ut utvalgte løsninger som aggregat, UPS og batterier.

Vi ønsker deg velkommen til vår stand og en hyggelig prat med en av våre dyktige medarbeidere! Du finner oss på stand E03-07 i Hall E.

Les mer om vårt tilbud:


Sikker og fleksibel kraft med aggregat

Aggregater fra Coromatic kjennetegnes av at de er fleksible, lette å installere og enkle å vedlikeholde. Aggregatene holder meget høy kvalitet og har høy funksjonalitet. Vi tilbyr både hele og utvalgte deler av løsningen fra konstruksjon, prosjektering til idriftssettelse og service. Vi fører produktserien til FG Wilson som har over 50 års erfaring fra produksjon av aggregater av høy kvalitet og med lang holdbarhet.

Utvalg innen aggregater, kontrollpanel og vekslerpanelBatterier til alle formål

Coromatic tilbyr et bredt utvalg batteriløsninger, både egenproduserte og fra velkjente leverandører. For ventilregulerte blybatterier (VRLA AGM) tilbyr vi vårt eget merke, NorBat. NorBat-batterier leveres med forventet levetid på 8 til 20 år. Vi produserer også våre egne batterier for ulike bruksområder, inkludert subsea.

Coromatic tilbyr også åpne, fritt ventilerte batterier av bly og nikkel-kadmium, inkludert batterier fra tyske Hoppecke, så vel som et bredt utvalg batterier for nødbelysning. For å kunne installere, oppbevare og håndtere batteriene trygt og effektivt kan vi tilby en rekke forskjellige rackløsninger og sammenkoblinger.

Utvalg innen batterierStort, konkurransedyktig utvalg innen UPS

Vi leverer alt fra små pluggbare enheter, til store 3-fase systemer som enkeltstående, paralelle eller redundante modulsystemer. Vi har et omfattende lager, og har flere modeller med lagerførte UPS. Mindre 3-fase systemer med innebyggede batterier er ofte på lager eller har kort leveringstid til kunden. Vi designer og prosjekter gjerne frie løsninger i samarbeid med kunden eller konsulenter. Vi tar også ansvar for montering, testing og idriftssettelse av datahaller og utfører FAT og SAT på lokasjonen, fabrikken eller i datahallen.

Utvalg innen UPS - Uninterruptable Power Supply

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste