Vandalbeskyttelse for RCOs 509 leser

Dato: 31 Okt 2017

RCO Security sin nye 509-leser har et stort og intuitivt fargedisplay som presenterer både bilde og tekst – alt for å forenkle for brukeren. Dessuten har den en hjelpemeny direkte i leseren for dem som trenger ekstra forklaringer.

– Nå lanserer vi en elegant og slagfast kant- og vandalbeskyttelse for vår kortleserserie 509.

Denne elegante svarte vandalbeskyttelsen passer til RCOs MIF-509 og PROX / MIF-509 lesere, og fungerer godt i miljøer der leseren må beskyttes mot støt eller andre eksterne påvirkninger. Kompletteres kantbeskyttelsen med et beskyttelsesglass i ripebestandig polykarbonat får du en meget robust vandalbeskyttelse som også beskytter leserens display. Tastaturet er fremdeles tilgjengelig for kommandoer, samt for lesning av kort eller tag.

- Vår 509 leser er kort og godt en utrolig vakker enhet. Derfor har vi jobbet hardt for å utvikle en kant- og vandalbeskyttelse som gir samme elegante design, samtidig som den beskytter kortleseren til fulle. Med disse nye tilskuddene finnes det nå en mengde tilbehør til 509-leseren, og det innebærer en fleksibilitet som gjør at den passer til mange forskjellige miljøer, sier Henrik Paulsson, markedssjef hos RCO Security.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår