Unngå ubehagelig lukt etter toalettbesøk

Dato: 4 Des 2020

Selv om baderommet vanligvis fremstår som friskt og rent, kan det av og til oppstå ubehagelig lukt, som blir værende en stund. Denne utfordringen løser Geberit DuoFresh.

Istedenfor å bytte ut all luft i baderommet for å fjerne lukten fra et toalettbesøk, suger Geberit DuoFresh lukten rett fra toalettskålen, før den når ut i rommet. Luften renses i et keramisk filter bak betjeningsplaten.

I tillegg får du et behagelig lys i underkant av betjeningsplaten, som viser deg vei om natten hvis du skal på toalettet.

Som en bonus kan du i tillegg sette inn en DuoFresh-Stick som gir friskt blått vann i toalettskålen.

DuoFresh modulen kan enkelt monteres på en Geberit Sigma innbyggingsisterne og passer til nesten alle Geberit Sigma betjeningsplater. Det du trenger i tillegg er strøm.

Hvem vil vel ikke unngå å legge igjen sin signatur på badet.

Se Odd Skriden, produktsjef tekniske produkter hos Geberit, viser hvordan DuoFresh virker i praksis. Videoen er laget av IFI.no.Les mer om DuoFresh her


Slik monteres Geberit DuoFresh

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår