Tilbud! Startpakker med alt du trenger.

Dato: 16 Apr 2018

Privat bolig – mye lyd. Hva gjør du nå?

Mange opplever ubehagelig akustikk eller etterklang i sine hjem. Dette kan komme av for eksempel materialvalg, fottrinn eller tekniske installasjoner. Summen av dette kan oppleves som konstant støy i hjemmet.

Vi vet at dette er nytt for de fleste og mange opplever akustikkproblemer, men uten å kjenne til hvordan dette løses. Vi foreslår derfor at du prøver en av pakkene for å komme i gang.

Tilbud startpakke inkl. mva og frakt i Norge.

 Startpakke tak og/eller vegg – Loke 40™. Kun kr 5 000,-
 Inneholder alt du trenger til montasjen:
 5,76 m² Loke 40™ (vnr. 86086). Absorbent med hvit akustikkfolie. Hvite kanter.
 2 esker. 16 plater i format 600*600 mm.
 3 stk High tack montasjelim (vnr. 8647). 1 pakke (10 stk) Hvite montasjehansker.

 Startpakke vegg – Frigg 25™. Kun kr. 8500,-
 Inneholder alt du trenger til montasjen:
 7,2 m2 Frigg 25™ (vnr. 8597) . Absorbent kledd med lys grått tekstil på overflaten og kanter.
 Slagfast og robust. 2 esker. 20 stk plater i format 600*600 mm.
 4 stk Ultra montasjelim (vnr. 8645). 1 pakke (10 stk) Hvite montasjehansker.

Kjøp i vår nettbutikk og få levert på døren.
Eller kontakt oss på: post@akustikksenter.no og 902 38 611.

De fleste som har problemer med støy og etterklang trenger å montere en del «lydabsorbenter», dvs. plater som absorberer lydbølgene i rommet. Disse platene monteres som regel enten i taket eller på veggen. Det er en relativt enkel jobb, og kan ofte monteres selv. Vi har satt sammen et par enkle startpakker for vegg og tak, som inneholder akustikkplater, lim og hansker.

Monter selv i et rom hvor dere opplever for mye støy/etterklang og opplev forskjellen. Deretter vurderer du selv veien videre. Vår erfaring fra svært mange nyere boliger er at det trengs 60-70 % dekning. Det vil si at dersom et rom f.eks. er 10 m² trenger man 6-7 m² absorberende areal i rommet for å få en god akustikk. Selvsagt har det noe å si hva annet som er i rommet, men dette er veiledende og vil ofte fungere svært bra.

Vi vet at dette er nytt for de fleste og mange opplever akustikkproblemer, men uten å kjenne til hvordan dette løses. Vi foreslår derfor at du prøver en av pakkene for å komme i gang.

Vi kan også foreta en akustikk befaring og/eller beregning avhengig av hvor dere bor i landet. Vi foretar lydmålinger, beregner løsning og estimerer kostnaden. Vi veileder deg og basert på dette avgjør du selv hvor mye og hva du velger å gjøre.

Ønsker du andre kombinasjoner og produkter?
Kjøp det du trenger direkte i nettbutikken. Levering på døren i hele Norge.Er du usikker?

Vi hjelper deg med beregning av behov, anbefaler løsning og sender deg tilbud.
Ta kontakt!

Kontakt oss: 902 38 611
eller post@akustikksenter.no 


Gjør det selv! Følg oppskriften i vår montasjefilm.


Montering av opplimte absorbenter er enkelt om du følger vår nye demo-film.

Norsk Akustikkenter tilbyr lydregulerende løsninger som skaper et godt og effektivt akustisk miljø iht. regulativet Norsk Standard.

Grunnmuren for å få et optimalt resultat av lydreguleringen er å foreta måling og beregning av akustikken i bygget. Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Våre produkter er blant de aller beste på markedet og er utviklet for og tilpasset det nordiske markedet. Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer, og kan levere spesialprodukter i tilpassede størrelser, former og farger. Vårt fokus er høyest mulig kvalitet på våre produkter og tjenester.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra A til Å.

I hverdagen tenker du kanskje ikke over at problemer med støy enkelt kan gjøres noe med.

Er utfordringen:

  • Trinnlyd mellom etasjer
  • Lyd mellom rom, kalt lydgjennomgang (luft/lydisolasjon)
  • Høy, plagsom lyd i rommet
  • Mye etterklang, populært kalt ekko
  • Høy vedvarende støy i ett bygg som kommer fra ventilasjon/aircondition, maskiner, annet. Også kalt hvilestøy eller infralyd
  • Generell lydregulering i bolig, næringsbygg og offentlige bygg
  • Å Planlegge grunnleggende lydregulering i nybygg

Støy er et problem for mange og flere og flere oppdager viktigheten av lavt støynivå og god akustikk, både hjemme, på jobb og hvor vi ellers tilbringer tid. Generelt er samfunnet mer og mer opptatt av godt innemiljø og dermed god akustikk. Dette henger sammen med at andelen av personer med hørselsproblemer er økende i alle aldersgrupper.

Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.


Kvalitetsprodukter

Våre produkter er utviklet for og tilpasset til det Nordiske markedet over flere år. Våre absorbenter er høyverdige og i hovedsak klassifisert som klasse A. Alle våre absorbenter er laboratorietestet og CE godkjente og datablad kan lastes ned for alle produkter på hjemmesiden.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Vi har utviklet produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer. Absorbentene har en kjerne av komprimert glassull med akustikk duk på overflaten og kan fås med forskjellig overflatestruktur. De finnes i ulike mål og standardfarger. Vår produksjon kan levere spesialprodukter, spesialmål, størrelser, former og farger. Til vanlig systemhimling bestiller du vårt T-system av beste kvalitet til en meget god pris. http://www.akustikksenter.no/butikk/

Trykk på absorbenter for et annet visuelt uttrykk tilbyr vi også. Det gjør at du kan lage flotte installasjoner, kollasjer eller enkeltbilder og samtidig få optimal lyddemping i rommet. http://www.akustikksenter.no/butikk/lyddempende-produkter/lyddemping-med-dekor/