Terrasse

Dato: 17 Apr 2020

HVA ER TERRASSEBORD

Marnar Bruk Royal Terrassebord produseres av høvlet trevirke av furu. Leveres i både glatthøvlet og rillet profiler. Terrassebord fra Marnar Bruk er trykkimpregnert med en CUbasert vannløselig saltimpregnering, så blir terrassebordet kokt i en prosessolje under vakuum. Denne typen behandling gir en tilnærmet vannavvisende overflate, og reduserer fuktvandring i treet. Gir også en økt dimensjonstabilitet og reduserer sprekkdannelser. God beskyttelse mot råte!


ULIKE PROFILER

Terrassebord hos Marnar Bruk Kommer i ulike profiler og dimensjoner. Der de mest populære dimensjonene er 28x120 Glatthøvlet og 28x120 DUO i farger som Tjærebrun, Værgrå og Leirgrå


DUO - TERRASSEBORD

Vårt nyeste terrassebord er kommet for å bli. Velger du Royal terrassebord i DUO kan du bygge flotte uterom som tåler mye og varer lenge. Samt du får et unikt uttryk på ditt uterom. DUO kommer i 28x120 mm bredde. DUO monteres med Rillesiden opp.


FARGEVALG

På terrassebord har du tre farger å velge mellom. Leirgrå, Tjærebrun og Værgrå. Værgrå farge er produsert slik at man får et gulv som får en naturlig grå farge. Denne fargen har også minst vedlikehold. Andre farger må en forvente et hyppigere vedlikehold. Det gjøres enkelt med et strøk Royal Olje.


NYTTIGE TIPS & TRIKS

Montering av terrassebord gjør du enkelt med festemidler av typen A4 og med ca. 2-3 mm avstand mellom bordene.

Ingen problem å bruke skjult innfestning om du ønsker det!

Skulle du stå fast på hvor mye du trenger, beregner vi at det går 8,2 pr m2 på standard dimensjon 28x120!


Referanseprosjekter Marnar Bruk AS

Flesberg skole 2019

Flesberg skole 2019

Nybygg | Flesberg | 261 Mnok

Nybygg av ungdomsskole 8-10 som består av en bygning i Flesberg. Selve byggin...

Nye Algarheim skole

Nye Algarheim skole

Nybygg | Ullensaker | 380 Mnok

Nybygg av barneskole i Ullensaker. Selve byggingen startet desember 2018 med ...