TAKHEIS fra Etac Molift

Dato: 24 Okt 2017

Norges mest moderne helsehus Rauma velger innovativt! Etac er valgt som leverandør av takheissystem og monterer Molift system i pasientrommene i helsehuset.

Trudvang barneboliger er for multifunksjonshemmede barn i alderen 0-18 år med store hjelpebehov. Tromsø kommune arbeider kontinuerlig med å imøtekomme de mange behov og utfordringer en kommune i vekst har, og kan nå ta imot og gi et kvalitativt godt tilbud til barnehagebarn som har behov for særskilt tilrettelegging.Molift løfteprogram er moderne og funksjonelt, og tilfredsstiller naturligvis dagens høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. Med et nøytralt design integreres løsningene naturlig i de ulike bruksmiljøene i bygget.
Molift takheis er et innovativt system som ivaretar god avlastning for pleiepersonalet, og samtidig oppleves løftesituasjonen som trygg og komfortabel for brukeren.

Showroom Molift Gjøvik
Velkommen til vårt unike showroom hvor vi viser ulike takheis systemer!
Molift takheis er ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en vel gjennomtenkt teknisk løsning basert på et grundig prosjekteringsarbeid.

Vi har egen prosjekteringsavdeling og tilgjengelige ressurser som ingeniører og utviklingsavdeling, og besitter en unik teknisk kompetanse.
Våre erfarne montører er sertifiserte og godkjente for montering av våre taksystem. Vi har høy kompetanse, og leverer kvalitetsanlegg til avtalt tid.

Molift Air- en liten, kompakt takheis som er enkel å installere.
Molift Air er innovativ, funksjonell og veldesignet for alle pasient løftesituasjoner i helsevesenet.
Lett og fleksibel for sittende og horisontal forflytning, så vel som stå og gå treningssituasjoner i kombinasjon med det brede Molift seilsortimentet som kan brukes til alle Molift løftere. Lav vekt og hurtigkobling gir enkel installasjon og service. Molift Air har stort løfteområde, er sikker i bruk og leveres med et utvalg løftebøyler. En komplett løsning for helse- og pleiesituasjoner.

Integrert skinnesystem
Molift enkeltskinne, rett eller kurvet, integreres enkelt på en svært estetisk måte. Skinnesystemet tilpasses til rommets design og arkitektur, meget diskret plassering som gir samme høye kvalitet og driftssikkerhet.Molift Rail System – det fleksible takheis systemet for alle rom Enkelt å installere i alle typer vegger og tak, og dermed en kostnadseffektiv løsning for sykehus, institusjoner, skoler, sykehjem og private hjem.

Molift Rail System er et ekstremt fleksibelt takheis system som bygger på tre hoved konfigurasjoner;

Rettskinne system Rett skinne og/eller kurvet skinne gir en enkel og effektiv pasient forflytning for de vanligste løftesituasjonene, som seng til rullestol.

Travers Den mest fleksible løsningen som dekker hele løfteområdet, og gjør det unødvendig å ommøblere eller gjøre endringer på utstyret i rommet.

Rom-til-rom løsning uten inngrep i døråpning
Når det er behov for forflytning fra et rom til et annet, eller fra et skinnesystem til et annet, kan Molift levere flere rom-til-rom løsninger (klatring), pens eller fortløpende skinne gjennom døråpning eller lignende. Molift rom-til-rom løsning kan installeres både i nybygg og eksisterende bygg, uten inngrep i døråpning, en funksjonell og kostnadsbesparende installasjon. Klatring innebærer at man slipper inngrep i døråpning, det er en kostnadseffektiv løsning som også kun krever en motor.

I rom hvor det er vanskelig å montere skinne i taket, kan skinne monteres på vegg. En unik Molift løsning for travers system.

En av de mest effektive installasjonsprosesser i markedet
Molift skinnesystem er produsert og godkjent iht. ISO 10535. Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for takintegrering. Det inkluderer også penser og andre forflytningsløsninger, for økt fleksibilitet. Skinnesystemet består av få deler, det gjør det til et av de enkleste systemene i markedet å installere.Med Etac prosjektstøtte får du

  • Forslag til funksjonelle løsninger
  • Tegninger
  • Forflytningsløsninger og spesifikasjoner
  • Prosjektplanlegging og monteringsopplæring
  • Dokumentasjon
  • Kort sagt, vi er der hele veien.
Sikkerhet i alle detaljer
Molift ble en del av Etac i 2010. Merkevaren Molift ble grunnlagt på Gjøvik for mer enn 30 år siden, og sammen har vi ca. 70 års bransje erfaring og deler gjerne vår kunnskap med våre samarbeidspartnere.

Landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon
Vår landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon tilbyr tjenester av høy kvalitet. Montering, service og årskontroll utføres av kvalifisert og sertifisert personell.

Etac er en profesjonell samarbeidspartner med lang erfaring og funksjonelle løsninger. Ta gjerne kontakt for råd og tips ved planlegging av deres takheissystem.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår