Støydempingssett til varmepumper fra IAC Acoustics

Dato: 6 Mar 2023

Antivibrajsonsføtter reduserer støy og vibrasjoner fra varmepumper med opptil 26 dB (90 %).

Varmepumper har blitt en populær varmekilde, for eksempel i eneboliger og hus i parsellhager. Men mange vet ikke at det kan ha stor betydning med tanke på støy om varmepumpen er riktig plassert og montert.

Støydemping av varmepumper
Støy fra en varmepumpe kommer fra viften eller kompressorenheten. For å unngå varmepumpestøy kan du blant annet sjekke om varmepumpen er riktig plassert og montert.

En spesiell utfordring med å vibrasjonsdempe varmepumpestøy er at vekten til varmepumpen er ujevnt fordelt på føttene. Et støydempingssett fra IAC Acoustics tar høyde for dette, da vibrasjonsdemperne er tilpasset varmepumpens vekt.

Mange installatører bruker allerede støydempingssettet fra IAC Acoustics til å vibrasjonsisolere varmepumper i nye installasjoner, men settet kan også ettermonteres dersom man opplever problemer med støy.

Støydempingssett til varmepumpe
IAC Acoustics anbefaler FDHL støydempingssett til støy- og vibrasjonsisolering av varmepumper. Settene inneholder fire stk. vibrasjonsdempere og er spesielt egnet for varmevekslere, varmepumper, små vifter og klimaanlegg som veier opptil 120 kg.

Støydempingssettet fås til anlegg i følgende tre vektklasser:

Les mer om vårt FDHL støydempingssett til varmepumper eller kontakt oss på +45 36 77 88 00.

Støy- og vibrasjonsdemping fra IAC Acoustics
IAC Acoustics har mer enn 60 års erfaring innen vibrasjonsdempere og vibrasjonsdemping og er spesialister på oppgaver innen akustikk, støydemping og vibrasjonsisolering.

Les mer om støydemping på nettsidene våre

Referanseprosjekter IAC ACOUSTICS A/S

Nye Ahus, Entreprise 8001