Spa- og velvære

Dato: 5 Jul 2016

Klafs er en av de ledende leverandørene i spa- og velværebransjen med sin egen forskning innen teknologiutvikling og topp design. Hovedkvarter, produksjon og showroom ligger i Schwäbisch Hall, Tyskland.

Hver uke forlater rundt 150 sauna hytter fabrikk for montering i kommersielle spas, hoteller og private hjem over hele verden. Produktene er produsert og levert basert på den nyeste teknologi i form av drift og energisparing. Alle tre kommer fra kontrollerte og godkjente leverandører. Woods og teknologi er nøye utvalgt for å tåle tøffe miljøer og tåler mange timer per uke, måned og år.

Klafs leverer sauna hytter, dampbad, caldarium, hamam, salt og andre velvære høyeste kvalitet utstyr beregnet for kommersiell drift.

Produktene som omfattes av garantien på funksjon og leveres som bygningselementer. Badehus og andre avlukker installert på stedet av våre egne montasje personell med høy nøyaktighet og høy detalj finish.

Våre etter salg og service virksomhet er landsdekkende og tilbyr service for våre leveranser.

For å bestille Klafs kataloger eller bestille en time kan du kontakte oss på tlf. 46 300 83 70 00 eller mail oss på info@processing.se

Lær mer om Klafs og bli inspirert på deres hjemmeside www.klafs.com


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår