Slitesterke og robuste inventar til barnehager

Dato: 15 Mai 2024

Til barnevennlige og funksjonelle miljøer i tre store barnehageprosjekter er det valgt inventar fra ST Skoleinventar til prosjektene Frøyland barnehage i Stavanger, Engeløya barnehage i Bodø og Lillekollen barnehage i Trondheim, og Norrøna Storkjøkken er ansvarlig for levering og montering av inventaret.

Kjøkken i spennende farger med oppdelte flater for å sikre at også mindre barn kan delta i matlagingen, Mørkvedbukta skole & barnehage

ST Skoleinventar har mange års erfaring med å lage robust og slitesterk inventar til skoler, institusjoner, sykehjem, internater m.m. som sikrer holdbarhet og lang levetid. Inventaret skreddersys i henhold til kundens og arkitektens ønsker om interiørdesign, material- og fargevalg. I tillegg til et bredt utvalg av klassiske standardløsninger tilbyr vi også skreddersydde løsninger for ditt interiørdesign og dine behov. Disse aspektene er viktige når man skal skape funksjonelle og inspirerende miljøer.

Frøyland Børnehage, Stavanger

I naturskjønne Stavanger har Frøyland Børnehage fått skreddersydde møbelløsninger til avdelingskjøkken og barnegarderober. Inventar fra ST sørger for at både funksjonalitet og estetikk går hånd i hånd, noe som gjør hverdagen enklere for både ansatte og barn.

Engeløya Børnehage, Bodø

På den idylliske Engeløya i Bodø står Engeløya barnehage som et fyrtårn for barnevennlig design. ST Skoleinventar har levert skreddersydde oppbevaringsskap og inventar til både personalrom og barnegarderober, noe som bidrar til en organisert og innbydende atmosfære.

Lillekollen Børnehage, Trondheim

I hjertet av Trondheim bidrar Lillekollen barnehage til barnas daglige trivsel med topp moderne fasiliteter. ST Skoleinventar har forsynt barnehagen med funksjonelle oppbevaringsskap til pauserom, personalrom og korridorer, noe som skaper en sammenhengende og praktisk planløsning.

Gjennom disse prosjektene viser ST Skoleinventar at de leverer kvalitetsløsninger som beriker barnas læringsmiljø og støtter personalet i det daglige arbeidet. Vi ser frem til å følge og rapportere om flere prosjekter fra ST Skoleinventar i kommende utgaver.

Mørkvedbukta skole & barnehage

Nedenfor ser du bilder fra Mørkvedbukta, der ST har levert møbler til personalrom, vaskerom, verkstedbarnehage og fagrom. Alle fagrommene er nøye innredet etter både elevenes og lærernes ønsker, og det er skapt oppbevaringsplass for både elever og lærere med nye små og store garderobeskap. Skolen huser en barneskole for 1.-7. trinn og en barnehage med 6 avdelinger, og i 2021 ble den modernisert og klargjort for fremtidens undervisningkrav.

Vaskeseksjon med løfte-/senkeseksjoner og mobile seksjoner på hjul


Spennende farger, høydemonterte vaskeløsninger og høydejusterbare vaskeseksjon

Delte garderobeskap med dør og benk med laminat

Ta kontakt med oss

Hvis du er arkitekt og ønsker inspirasjon eller mer informasjon om samarbeidsmuligheter eller om våre inventarløsninger for skoler, institusjoner, omsorgsboliger osv., er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på +45 9737 1188 eller besøke vår hjemmeside www.st-skoleinventar.dk for mer informasjon.

Referanseprosjekter fra ST Skoleinventar

Vikhammer ungdomsskole og kulturarena

Vikhammer ungdomsskole og kulturarena

Nybygg | Malvik | 330 Mnok

Nybygg av ungdomsskole 8-10 tilsvarende 3 bygninger i Malvik på 3 etasjer. Se...