Skreddersydde og standardiserte tetningsløsninger for kabel- og rørgjennomføringer til ditt kraftprosjekt

Dato: 20 Mai 2020

Roxtec gjennomføringer er designet for å håndtere utfordringene innen distribusjon, høyspent likestrømsoverføring, vekselstrømoverføring og energilagring. Roxtec tilbyr også skreddersydde og standardiserte løsninger til marine og offshore, infrastruktur og industri, i tillegg til kraftindustrien og telecom.

For kraftdistribusjon er det viktig å forhindre vanninntrenging for å sikre stabil drift. Velg Roxtec gjennomføringer ved utvikling av kraftnett og transformatorstasjoner. Bruk dem for å ivareta sikker og pålitelig drift ved å holde vann og gnagere ute, og for å beskytte utstyret mot fuktighet, støv og risiko for kortslutning eller strømstans.

Roxtec ComSeal, UG og GH-gjennomføringer er eksempler på anbefalte løsninger tilpasset kraftdistribusjon, men les gjerne mer om de ulike løsningene på hjemmesiden.

Bruksområder:
Gjennomføringene kan brukes i kabinetter og skap, og Roxtec multikabelgjennomføringer er overlegne i forhold til nipler. De er plassbesparende og tidseffektive.

Gjennomføringene er også ypperlige for fundamenter og fungerer effektivt i underjordiske vegger og gulv i bygninger, tekniske beskyttelsesrom og kiosker. Unngå vann, fuktighet og skadedyr i fundamentene og sørg for EMI/EMP-beskyttelse.

I tillegg til fleksibilitet og ekstrakapasitet for oppgraderinger og ettermonteringer, er det også mulig å montere i våte forhold og rennende vann.

De samme fordelene gjelder ved Roxtec kabelgjennomføringer i vegger og gulv. Tetningene er ideelle når flere kabler og rør av ulik type skal føres gjennom ulike typer vegg og gulv, der strukturen må tilfredsstille bestemte sikkerhetsstandarder, og sørger for at man sparer plass, forenkler designen og effektiviserer installasjonen.

Hvorfor bruke Roxtec?

 • Vanntett
 • Tilfredsstiller gjeldende brannkrav
 • Røyksikker
 • Støvtett
 • Skadedyr- og gnagerbarriere
 • Strekkavlastning

I tillegg er Roxtec enestående enkelt:

 • En utskjæring til flere pre-terminerte kabler
 • Fleksibilitet for kabler og rør av forskjellige størrelser
 • Innebygget ekstrakapasitet for fremtidige kabler og rør
 • EMC-løsninger for elektrisk sikkerhet
 • Eksplosjonsløsninger for farlige steder


Roxtec har også løsninger for høyspent likestrømsoverføring, både for kabinetter og skap, vegger og gulv.


Standardiser med en all-inclusive-løsning
Roxtec kabel- og rørgjennomføringer beskytter mot vann, skadedyr, EMI, EMP og lynnedslag som kan forårsake feil. Operatører drar nytte av kontinuerlig drift, designere sparer tid og installatører opplever enkel håndtering og mulighet for å tilby sertifisert sikkerhet.

Se gjerne hjemmesiden www.roxtec.com/no for mer informasjon, og sjekk ut ulike videoer om produkter, løsninger og installasjon.

Følg gjerne Roxtec Norway på LinkedIn for produktnyheter, messer og informasjon

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår