Skarpnes taktegl – helhet og eleganse!

Dato: 18 Mar 2020

Et vakkert hus består av mange detaljer. Detaljer som alle passer sammen og skaper en helhet. Taket er en viktig del av dette – og linjene og elegansen i taktegl fra Skarpnes bidrar til å gi huset et eksklusivt uttrykk.

Takteglene beskytter huset mot vær og vind i århundrer. Ja, høykvalitets taktegl gjør faktisk jobben i generasjoner. Skarpnes leverer tekniske taktegl – taktegl med falser som sørger for tette og værbestandige tak. Våre taktegl kan legges på forenklede undertak ved takvinkel over 22 grader.

Tradisjon er en arv i stadig utvikling. Nye elementer i husbygging kommer og går, men de som fungerer blir værende. De blir en del av vår felles kulturarv. I Norge har taktegl beskyttet hus i mer enn 400 år. Taktegl fra Skarpnes og den tyske produsenten Creaton har mer enn 120 års erfaring og kunnskap. Resultatet blir taktegl av meget høy kvalitet og med flott finish.

Skarpnes leverer tre ulike taktegl i en rekke utførelser:

DOMINO TEGL
Flat tegl med stor styrke, velegnet til norske forhold. Moderne kvalitetstegl med dype falser som holder vannet ute. Leveres i 7 forskjellige farger og overflater; glassert, engobert og naturrød. Domino passer utmerket til moderne bygg og er en teknisk flat taktegl med høy styrke.

MELODIE TEGL
Kvalitetstegl med tradisjonell nordisk form, dype falser og stor lekte-fleksibilitet. Leveres i flere variasjoner; glassert finesse+, nuance engobert og naturrød. Tilsammen 5 forskjellige farger.

Teknisk taktegl med klassisk utseende.

FUTURA TEGL
En velprøvd kvalitetstegl med stabile anleggsflater og stor lektefleksibilitet. Leveres i flere variasjoner; glassert noblesse, glassert finesse+, nuance engobert og naturrød. Tilsammen 6 forskjellige farger.

For mer informasjon, se www.skarpnes.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår