Skarpnes Flat – norskprodusert kvalitetstakstein

Dato: 11 Des 2019

Skarpnes Flat har et moderne utseende og er et perfekt alternativ til dagens byggetrender. Med sine rene, rette linjer er den et svært godt valg for moderne arkitektur.

Skarpnes har produsert takstein for norske hus og nordisk klima i 100 år, og velger du betongtakstein fra oss vil du få et produkt som holder taket ditt tett år etter år.

Betong er blant de mest værbestandige materialene som finnes. Takstein i betong er enkle å vedlikeholde, har lang holdbarhet og prisgunstig. Betongtakstein ligger trygt på taket og lar seg ikke påvirke av svingninger i temperaturen. Selv under ekstrem kulde eller varme vil betongstein fra Skarpnes verken krympe eller svelle, og avgir ingen kondens til undertaket. Takstein tåler også å bli gått på, som er nyttig i forbindelse med snørydding, pipefeiing, tilkomst for maling av hus eller rett og slett inspeksjon.

Nytenkning og innovasjon har vært en del av Skarpnes sin historie og en helt avgjørende faktor for å overleve som eneste norskeide taksteinprodusent. Skarpnes Flat er en naturlig utvikling av vårt produktspekter. Skarpnes Flat har et klassisk utseende som gjør at det også kan erstatte tradisjonell skiferstein.

Vår nye takstein kommer med tre ulike behandlinger og fire ulike utførelser. Edelbelegg UV+ gir en overflatebehandling med høykvalitets UV-filter. Dette gir lengre levetid og høyere glans. IR+ er et varmereduserende belegg. Matt UV+ er et UV-belegg i matt utførelse. Skifer ubehandlet gir et lekkert uttrykk med nyanser i grå utførelse.

Nye tider krever produkter som følger med i utviklingen. Skarpnes Flat kan kombineres med solceller på hele eller deler av taket. Du får det samme tette taket ved en slik kombinasjon som ved tradisjonelt betongtak.

Skarpnes Flat passer like godt til små bygninger som til store industribygg. Har du et tak har vi produkter som passer.

Les mer om våre produkter og last ned vår inspirasjonsbrosjyre på: www.skarpnes.com

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår