Råstoffsituasjonen

Dato: 27 Nov 2020

Året 2020 ble ikke helt som vi hadde forestilt oss da Covid-19 slo inn over oss. Som på alle andre områder har Corona preget oss i bygge bransjen, og den vil fortsatt påvirke oss fremover. Ved å følge de tiltak som har kommet fra Helsemyndigheten med tanke på smittevern har Marnar Bruk klart å opprettholde normal produksjon gjennom vår og sommer.

Det vi ikke hadde forutsett var at det på grunn av Coronasituasjonen skulle oppstå et vakuum i markedet på råstoff siden. Det er rett og slett utfordrende å få tak det råstoff/trevirke vi trenger med tanke på produksjon av Royal impregnerte materialer. Dette fører dessverre til forsinkelser, og usikkerhet rundt leveringstid. Blant annet gikk markedet tomt for terrassebord allerede i april.

Anleggene går fortsatt for fullt og produksjonen produserer gjennom to skift slik at ditt prosjekt skal kunne bli ferdig! Vi jobber på spreng for å skaffe nok råstoff, men det går noe saktere enn normalt, og det er mer uforutsigbart hvilke typer råstoff som til enhver tid er tilgjengelig.

Med denne informasjonen vil Marnar Bruk komme med en klar oppfordring og det er å være ute i god tid med tanke på ditt prosjekt. Planlegg eventuelle bestillinger i god tid før byggestart og ligg i forkant, da situasjonen på råstoff sannsynligvis vil være noe usikker også de nærmeste månedene.

Mvh Marnar Bruk AS

Referanseprosjekter Marnar Bruk AS

Flesberg skole 2019

Flesberg skole 2019

Nybygg | Flesberg | 261 Mnok

Nybygg av ungdomsskole 8-10 som består av en bygning i Flesberg. Selve byggin...

Nye Algarheim skole

Nye Algarheim skole

Nybygg | Ullensaker | 380 Mnok

Nybygg av barneskole i Ullensaker. Selve byggingen startet desember 2018 med ...