Puls as leverer baderomløsninger for brukere med ulike funksjonsnedsettelser

Dato: 18 Okt 2021

I denne utgivelsen fokuserer vi spesielt på servanten. Rett valg av servant gir økt tilgjengelighet, bedrer hygienen og gir en enklere hverdag, både for bruker og medhjelper.

Når du skal designe bad for mennesker med funksjonsnedsettelser, er servanten kanskje det viktigste elementet. Den riktige servanten kan sikre optimal tilgjengelighet for både stående og sittende brukere. Samtidig kan den også forbedre hygienen, renholdet og gjøre hverdagen enklere for både brukere og medhjelpere.

Spesielt rullestolbrukere opplever en markant forskjell i brukervennlighet når et bad har en servant tilpasset deres behov. Servanten må selvfølgelig være høydejusterbar og gi plass til rullestolen under den. I tillegg, hvis brukeren også kan flytte vasken ut fra veggen og snu den ut i rommet, vil det være betydelig lettere for dem å bruke badet. ROPOX SwingLine servant kan gjøre akkurat det. Brukerne kan vaske hendene mens de er på toalettet, dermed sparer man en forflytning. De får også maksimal snuplass, fordi de kan skyve vasken til siden eller inn i hjørnet og dermed utnytte plassen optimalt.

Utstyrer du badet med så mange støttepunkter som mulig, reduseres risikoen for fallskader. En servant som kan justeres sidelengs vil også fungere som en fleksibel og stabil støtte, som ROPOX SupportLine servant. Den kan flyttes nærmere brukeren slik at han eller hun kan bruke den som et holdepunkt til og fra toalettet. Det gjør brukerne mer selvhjulpne, og samtidig vil de føle seg tryggere på badet.

En servant skal ikke bare dekke brukernes funksjonelle behov. Den må også utformes slik at et godt og riktig renhold kan utføres, noe corona -pandemien har vist viktigheten av. ROPOX sine helstøpte hådvasker er også på dette området ledende på markedet. At vaskene er helstøpte betyr at det ikke er skjøter og overganger der smuss og skitt kan samle seg. Derfor kan vaskene rengjøres på en god og ordentlig måte. Dette sikrer god hygiene for bruker og medhjelper.

ROPOX samarbeider tett med brukere, omsorgspersoner og ergoterapeuter for å sikre at produktene er best på bl.a. ergonomi, komfort, levetid og samtidig gir en hjemlig følelse for brukeren.
Dette samarbeidet sikrer at ROPOX produktene er grundig testet og utformet, slik at hverdagen gjøres enklere for både brukere og medhjelpere.
Alle ROPOX produkter oppfyller - eller overgår – gjeldende test standarder. Dette sikrer trygghet og pålitlighet!

Kom og besøk oss på Bygg reis deg messen på Lillestrøm fra 20-23 Oktober, vi står på stand B01-20.

PULS AS leverer produkter og tjenester til NAV Hjelpemiddelsentraler, kommuner og entreprenører. Vi tilbyr produkter og løsninger innen bad / toaletter / Sengerom og kjøkken. PULS AS har sin egen dedikerte landsdekkende salgsavdeling med erfarne produktspesialister.

Referanseprosjekter Mediq Norge

Fredensborg bolig

Fredensborg bolig

Nybygg | Oslo | 150-200 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 47 leilighet...