Problemer med støy og etterklang?

Dato: 17 Jan 2017

Vi tilbyr lyddempende løsninger til nærings- og privatbygg

Støy er et problem for mange og flere og flere oppdager viktigheten av lavt støynivå og god akustikk, både hjemme, på jobb og hvor vi ellers tilbringer tid. Generelt er samfunnet mer og mer opptatt av godt innemiljø og dermed god akustikk. Dette henger sammen med at andelen av personer med hørselsproblemer er økende i alle aldersgrupper. 
Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lyddemping som har utviklet et system for eksakt måling og kartlegging frem til gjennomført og kontrollmålt løsning. 

Vi tilbyr lyddempende løsninger basert på akustikk måling på stedet og beregninger basert på byggetegninger til nærings- og privatbygg. Løsninger som effektivt skaper et godt og komfortabelt akustisk miljø iht. regulativet Norsk Standard.Kvalitetsprodukter
Våre produkter er utviklet for og tilpasset til det Nordiske markedet over flere år. Våre absorbenter er høyverdige og i hovedsak klassifisert som klasse A. Alle våre absorbenter er laboratorietestet og CE godkjente og datablad kan lastes ned for alle produkter på hjemmesiden.

Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer. Ulike farger og formater. Absorbentene har en kjerne av komprimert glassull med akustikk duk på overflaten og kan fås med forskjellig overflatestruktur. Folie med helt slett overflate (Eira ), folie med struktur overflate (Loke) og tekstil overflate (Frigg og Hugin). De finnes i ulike mål og standardfarger.  Fra fabrikk kan vi tilby egen utvikling, spesialmål, størrelser og former. Vi kan også produsere egne farger etter ønske (etter RAL-kode).
Til vanlig systemhimling bestiller du vårt T-system av beste kvalitet til en meget god pris.
http://www.akustikksenter.no/butikk/Dekor og print på absorbenter for et annet visuelt uttrykk tilbyr vi også.  Det gjør at du kan lage flotte installasjoner, kollasjer eller enkeltbilder og samtidig få optimal lyddemping i rommet.
http://www.akustikksenter.no/butikk/lyddempende-produkter/lyddemping-med-dekor/


Solid erfaring og høyt kunnskapsnivå
Vår kunnskaps-, kvalitets- og produksjonsplattform består, i tillegg til vår egen erfaring og kompetanse, av et tett samarbeid med en rekke dyktige og internasjonalt anerkjente aktører innen akustikkbransjen.

Samarbeidet har pågått over mange år og er et tett samarbeid ikke minst pga vårt eget kontor og medarbeidere i Shanghai som fungerer som et knutepunkt.Vi har vært tilstede i Kina med kontor i Shanghai siden høsten 2005 og har erfaring med kvalitetssikring av vareproduksjon i Kina siden midten på 90-tallet

Våre medarbeidere har mange års erfaring og kunnskap fra utvikling, produksjon, montasje og salg av akustiske løsninger. Vi har også omfattende kompetanse innen produktutvikling, kvalitetssikring og forskning vedrørende akustikkens betydning for et godt innemiljø i alle slags bygg.

Alle produkter som vi utvikler og markedsfører i Norden er CE sertifisert i hht gjeldende standard.
En lang rekke produkter er utviklet av oss og er sertifiserte av oss. På det enkelte produkts Datablad og DoP sertifikat fremkommer også CE sertifiseringens registreringsnummer. Datablad og DoP sertifikat finnes enkelt på det enkelte produkt på vår hjemmeside. CE sertifisering av våre produkter foretas av det uavhengige selskapet Warrington Certification hjemmehørende i Manchester, UK. Vi sikrer også at produkter vi fører som er utviklet av andre produsenter også er behørig sertifisert for det nordiske marked dersom det er påkrevd.

http://www.akustikksenter.no/kunnskap-og-kvalitet/
Eksempler på referanser og prosjekter

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår