Planlegger dere et utslippsfritt prosjekt?

Dato: 3 Apr 2024

Løvås Transportfirma AS har en offensiv miljøsatsing og har siden 2021 kunnet tilby utslippsfri avfallshåndtering til bygg- og anleggsbransjen i Oslo.

Oslo har som mål at all bygge- og anleggsvirksomhet i kommunen skal være utslippsfri i 2030. Fra 2025 skal alle bygge- og anleggsarbeider på oppdrag fra Oslo kommune gjennomføres utslippsfritt.

I bilparken har vi to stk. tre-akslet Renault D Wide E-Tech i drift i Oslos gater. Lastebilen er 100% elektrisk og har et påbygg for å kunne håndtere liftcontainere. Dette er ikke den første bilen i sitt slag, men påbygget gjør at dette er Norges første elektriske liftdumper. Bilens karakter gjør at den vier seg godt til både store og små prosjekt. I tillegg har Løvås en elektrisk Volvo FE 19tm kranbil.

Service

Vi, yter god service, er effektive samt fleksible å jobbe med da våre operatører følger opp hvert enkelt oppdrag og kan justere etter situasjonen eller kundens behov fortløpende. Med vårt rapporteringssystem Grønt Ansvar leverer vi detaljerte rapporter på både transport, fraksjoner og sorteringsgrad.

Ekspress

Løvås er best i klassen når det kommer til responstid og service, vi utfører alle oppdrag som er bestilt innen klokken 12:00 samme dag. Vi strekker oss alltid langt for å finne løsninger på det kunden ikke rakk eller måtte trenge etter klokken 12:00. Helge og heldigdagskjøring er ikke unormalt og er også noe Løvås tilbyr gjennom året.

   Vi tilbyr

  • NULL-utslipp avfallshåndtering
  • Håndtering av alle typer avfall
  • Transport av alle typer avfallscontainere
  • Henting og levering av storsekk
  • Miljøcontainer for innsamling av EE, sikkhetsmakulering og farlig avfall
  • Kildesortering, miljøsaneringsrapport og deklarering av farlig avfall