FERDIGPLEN

FERDIGPLEN

FERDIGPLEN

Siden 1989 har Østfold Gress produsert ferdigplen i Rygge og på Jeløy utenfor Moss. Plenen blir dyrket i et av de beste landbruksdistrikter i landet. Klimatisk har vi muligheten til å høste fra tidlig om våren helt til desember. Vårt hovedmarked er over hele Østlandet, hvor vi leverer til fotball, golf, anleggsgartnere og private.

Artene vi bruker er spesifikt valgt på bakgrunn av NIBIO sine anbefalinger, basert på sortsforsøk under norsk klima. Vi dyrker ferdigplen med forskjellig sammensetning til forskjellige formål. Skal gresset legges i hagen, eller på en fotballbane, kan dette skreddersys etter arter og sorter, for å kunne tilfredsstille kravene som stilles til plantematerialet.

Ferdigplen kan leveres som «smårull» eller «storrull». «Smårull» blir levert i ruller à 1 m2, hvor 80 m2 stables på en pall. Gresset rulles ut for hånd, og kan enkelt legges for personer uten erfaring, eller tidligere kjennskap til ferdigplen. «Storrull» er ruller à 15 m2 som blir lagt med store maskiner. Denne type ruller er ment for store arealer, på minst 500 m2, og krever en større grad av erfaring, for å kunne bli lagt hensiktsmessig. «Storruller» er best egnet på idrettsplasser og store områder/parker.

Relaterte produkter

SEDUM

SEDUM

Sedum er prekultiverte vegetasjonsmatter akkurat som ferdigplen. Sedum dyrkes...


VEKSTJORD

VEKSTJORD

Akkurat som alle andre planter, så trenger plantene på taket noe å vokse i. D...


BARK

BARK

Bark benyttes som dekkmateriale i bed og skråninger og kan være et glimrende ...


KULESTEIN

KULESTEIN

Elvestein er dekorative steiner som har ligget i breelvavsetninger siden forr...


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår