Involverte bedrift

Cosentino

Skjønnhetsavdelingen på inngangsplanet, drevet av parfymeriet Fredrik & Louisa, er en attraksjon og en opplevelse. Butikken har som mål å være et univers med de ledende skjønnhetsmerkene og produktene.

Fredrik & Louisa har designet et butikkonsept som understøtter deres ambisjon og «Luxury & Premium»-strategi i skjønnhetsmarkedet. Omgivelser av av Dekton®og sortlakkert glass, murvegger og naturlig tre, gir en ekstraordinær handleopplevelse. Butikkens interiør, lys, gulv, temperatur og luftkvalitet er avgjørende for å skape den perfekte opplevelsen av eksklusivitet, og vise attraktive produkter i et spennende og inspirerende butikkmiljø.

Prosjektleder Oskar Pettersson fra Cosentino Scandinavia var ansvarlig for Dekton® i dette prosjektet og beskriver noen av fordelene og kravene; "Fordi Dekton® by Cosentino har de ideelle egenskapene, vekten og designalternativene for klær for detaljmarkedet, var materialet perfekt for dette prosjektet.
Oskar forklarer videre at muligheten for storformat i 4mm Dekton Slim for all kledning med minimalt antall skjøter gir et eksklusivt uttrykk i butikkonseptet. Med en nesten utelukket absorpsjon og dermed unik flekkmotstand sammen med høy ripebestandighet, vil overflaten forbli uendret i daglig bruk. Ettersom detaljmarkedet er utsatt for mer ekstrem slitasje, er Dekton perfekt egnet for dette formålet.»

Varnergruppen er medeider av Fredrik & Louisa.
Expedit, en del av Wanzl Group, er leverandør dette komplette og avanserte butikkonseptet.


Relaterte prosjekt

Arctic Salmon Center

Arctic Salmon Center

Nybygg | Hamarøy | 15-30 Mnok

Cermaq AS har bygget et visningssenter ved sitt fiskeoppdrettsanlegg i Skutvi...


Busted

Busted

Tilbygg | Silkeborg | 3-5 Mio.Kr

Tilbygg av forretninger/senter i Silkeborg på 2 etasjer. Selve byggingen star...


Clemenskvartalet

Clemenskvartalet

Nybygg | Oslo | Uoffisiell

Nybygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oslo med 270 leiligh...


Domus-senteret

Domus-senteret

Tilbygg | Oppdal | Uoffisiell

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oppdal på 2 etasjer...