Østfolds ledende betongentreprenør

Dato: 18 Jan 2023

En trygg samarbeidspartner på byggeplassen.

Gjennom 25 år har vi vært med på å løse de fleste utfordringer som dukker opp i byggeperioden.

Høy kompetanse
Vi har både kunnskapen og utstyret som trenges for å utføre de fleste oppgaver. Dyktige fagarbeidere og moderne utstyr bidrar til å utføre jobben tidsnok og med riktig kvalitet.

Høy kapasitet
Nesten ingen jobb er for stor for oss. Med 55 ansatte, egen mobilkran, tre lastebilkraner, flere teleskoptrucker og selveide forskalingssystemer vil vi kunne bidra til rask oppstart på byggeplass. Vi vedlikeholder også alle våre forskalingsløsninger på eget lager i Sarpsborg.

Et trygt valg
Med Betong & Tre AS som entreprenør sikrer du deg en solid samarbeidspartner i byggeperioden. Alle våre baser og prosjektledere har solid bakgrunn fra betongfaget. Vi fokuserer også på å ha lærlinger i bedriften til enhver tid.

Ta kontakt
Gå inn på vår hjemmeside, eller besøk oss på facebook for mer informasjon om oss som entreprenør.

Betong & Tre AS er ISO sertifisert iht. ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Virksomheten har dermed bevist sin evne og vilje til å ivareta alle kundekrav og krav til ivaretakelse av det ytre miljøet i alle våre oppdrag og aktiviteter. Betong & Tre AS følges årlig opp av akkreditert sertifiseringsorgan for å bevise kontinuerlig forbedring av egen prestasjon.

Referanseprosjekter fra Betong & Tre

Nybygg av konferansehotell og boliger m.m i ny bydel i Moss

Nybygg av konferansehotell og boliger m.m i ny bydel i Moss

Nybygg | Moss | 600 Mnok

Nybygg av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Moss med 226 leiligheter på...