Nyhet: Lyddempende dører til garderobeskap i stål

Dato: 24 Jan 2022

Skapdøren Akustikk er en nyhet med fokus på lydmiljø i garderoben, på skolen og der det er mye folk og stor trafikk.

Les mer - be om pris

Den vanligste lydabsorberingen er med absorbenter i tak. Vår nyeste skapdør Akustikk for garderobeskap i stål reduserer støyen i garderoben og er et godt supplement til eksisterende lydabsorbenter. Velg skapdør Akustikk ved innredning av din nye garderobe, eller benytt dine eksisterende skap ved å montere inn nye Akutstikk-dører fra Sono.

På denne måten forfremmes både økonomi og den sirkulære møbelflyten. For å dempe lyden mest effektivt på riktig høydenivå er konstruksjonen 180 cm høy, og fanger dermed opp støy fra mennesker som beveger seg i korridorene. Skapdøren Akustikk er utformet med skolemiljøet i tankene. Konstruksjonen som består av metall og tekstil, er utformet for å absorbere og dempe kraftige lydbølger som oppstår i lokaler der tak, gulv og vegger består av harde materialer og få tekstiler.

Testet i laboratoriemiljø
Dørens lydabsorberende egenskaper er målt og testet i laboratoriemiljø i henhold til ISO 354:2003 og den har lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997.

• Reduserer støyen i garderoben

• Bytt til lyddempende dør - behold dine gamle skap

• Leveres i mange farger

 

Skapdøren Akustikk har en konstruksjon av spesialprofilért stål. Døren er innfelt i karmen, har skjulte hengsler, er utstyrt med en dørstopper og innvendig stålforsterkning rundt låsen. Dør og dørstopper er pulverlakkert i samme farge på begge sider.

For å oppnå best lyddemping er hullene utformet som avlange hull på forsiden av døren og runde hull på baksiden.


Testet i laboratoriemiljø
Dørens lydabsorberingsegenskaper er målt og testet i laboratoriemiljø i henhold til ISO 354:2003 og den har lydabsorberingsklasse i henhold til ISO 11654:1997


Dørfarger
Velg mellom vårt standardutvalg av farger, eller be om pris på valgfri RAL-farge

BE OM TILBUD PÅ DITT PROSJEKT