NYHET! Lydabsorbenten som tåler røff behandling

Dato: 10 Des 2018

Vi har utviklet en unik absorbent i klasse A som motstår røff behandling og er slagsikker. Vårt mest hardføre produkt; Loke™ Strong

Loke™ Strong er en unik og effektiv lyddempende plate som er utviklet spesielt med tanke på å kunne tåle ekstra røff behandling. Absorbenten har særdeles god lydabsorbsjon og klassifisert i klasse A. Platen er kledd med glassfiberduk på de synlige overflatene, og har svært høy overflatestyrke. Dette gjør den meget motstandsdyktig overfor støt, og er dermed velegnet til bruk i spesielt utsatte miljøer som for eksempel idrettsanlegg, treningsstudio, skoler, barnehager, offentlige bygninger, parkeringsanlegg og kanskje på barnas lekerom og ditt treningsrom.

Ta kontakt for mer informasjon eller tilbud. Du kan også kjøpe produktet i vår nettbutikk her.


Unik absorbent som er utviklet spesielt med tanke på å kunne motstå røff behandling. Absorbenten er kledd med glassfiberduk på de synlige overflatene, og har svært høy overflatestyrke. Dette gjør den meget motstandsdyktig overfor støt og for eksempel ballspill. Absorbenten har en meget god lydabsorbsjon og er meget lyddempende.
Absorbentens kjerne består av komprimert glassull. De synlige overflatene er belagt med innfarget glassfiberduk, denne er også ført rundt sidene og festet på baksiden av platen. Dette for å unngå at den flosser opp og blir ødelagt. Baksiden er belagt med transparent fiberduk. Kantene er grundig forseglet.

Platen monteres/limes direkte i tak eller vegg. Fargen er lys grå (RAL 7035). Kan også bestilles i hvit. Glassfiberduk brannklasse A2.
Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for eksakt måling og kartlegging frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

 

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra A til Å.

I hverdagen tenker du kanskje ikke over at problemer med støy enkelt kan gjøres noe med.

Er utfordringen:

  • Trinnlyd mellom etasjer
  • Lyd mellom rom, kalt lydgjennomgang (luft/lydisolasjon)
  • Høy, plagsom lyd i rommet
  • Mye etterklang, populært kalt ekko
  • Høy vedvarende støy i ett bygg som kommer fra ventilasjon/aircondition, maskiner, annet. Også kalt hvilestøy eller infralyd
  • Generell lydregulering i bolig, næringsbygg og offentlige bygg
  • Å planlegge grunnleggende lydregulering i nybygg
 

Norsk Akustikksenter tilbyr lydregulerende løsninger som skaper et godt og effektivt akustisk miljø iht. regulativet Norsk Standard.

Grunnmuren for å få et optimalt resultat av lydreguleringen er å foreta måling og beregning av akustikken i bygget. Vi er kanskje Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Våre produkter er blant de aller beste på markedet og er utviklet for og tilpasset det nordiske markedet. Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer, og kan levere spesialprodukter i tilpassede størrelser, former og farger. Vårt fokus er høyest mulig kvalitet på våre produkter og tjenester.

Støy er et problem for mange og flere og flere oppdager viktigheten av lavt støynivå og god akustikk, både hjemme, på jobb og hvor vi ellers tilbringer tid. Generelt er samfunnet mer og mer opptatt av godt innemiljø og dermed god akustikk. Dette henger sammen med at andelen av personer med hørselsproblemer er økende i alle aldersgrupper.

Kvalitetsprodukter
Våre produkter er utviklet for og tilpasset til det Nordiske markedet over flere år. Våre absorbenter er høyverdige og i hovedsak klassifisert som klasse A. Alle våre absorbenter er laboratorietestet og CE godkjente og datablad kan lastes ned for alle produkter på hjemmesiden.

Vi ser gjerne etter en totalløsning og tilbyr riktig produkt for ditt problem. Vi har utviklet produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer. Absorbentene har en kjerne av komprimert glassull med akustikk duk på overflaten og kan fås med forskjellig overflatestruktur. De finnes i ulike mål og standardfarger. Vår produksjon kan levere spesialprodukter, spesialmål, størrelser, former og farger. Til vanlig systemhimling bestiller du vårt T-system av beste kvalitet til en meget god pris. http://www.akustikksenter.no/butikk/

Trykk på absorbenter for et annet visuelt uttrykk tilbyr vi også. Det gjør at du kan lage flotte installasjoner, kollasjer eller enkeltbilder og samtidig få optimal lyddemping i rommet. http://www.akustikksenter.no/butikk/lyddempende-produkter/lyddemping-med-dekor/