NYHET – Fortelock PVC-fliser i nye ECO Blå og ECO Brun farger

Dato: 15 Mai 2024

Tenker du på å revitalisere ditt rom og samtidig fremme bærekraftighet? Vi har kommet opp med en løsning i form av Fortelock ECO PVC-fliser, som vi produserer av resirkulert materiale. Hittil har vi tilbudt fliser i ECO Svart og ECO Grå, og i begynnelsen av det siste året la vi til ECO Lys Grå. Siden disse flisene er svært populære og det har blitt etterspurt flere farger, har vi bestemt oss for å utvide tilbudet med to av de mest etterspurte alternativene, nemlig ECO Blå og ECO Brun.

Flisene er ideelle for garasjer, verksteder, treningssentre, produksjonshaller og lager. De er laget med tanke på miljømessig bærekraft, slik at du kan forvandle ditt rom uten å legge press på planeten. Takket være de nye innovative fargene kan du kombinere flere farger med hverandre og tilpasse interiørdesignen etter dine egne behov. Vår konfigurator kan hjelpe deg med å planlegge hele gulvet og se hvor mange fliser du trenger.

I tillegg er installasjonen ekstremt enkel og rask. Enten du er ekspert eller nybegynner, kan du legge gulvet selv uten problemer. Om du trenger å dekke over gamle fliser eller bare ønsker et nytt utseende for ditt rom/ lokale, velger du våre fliser som er ideelle for dette formålet.

Fordeler med Fortelock ECO PVC-fliser:

  1. Miljøvennlig design – Vårt produkt er designet for å spare naturen og bidra til forbedring av miljøet.
  2. Høy holdbarhet – Våre Fortelock ECO PVC-fliser er kraftige, slik at de kan tåle selv de tøffeste miljøene.
  3. Enkle å installere – Uansett dine ferdigheter, kan du enkelt legge disse flisene selv.
  4. Tilpasningsdyktig – Med vår konfigurator kan du planlegge hele gulvet for å skape et unikt utseende.
  5. Pris – Til tross for høy kvalitet og holdbarhet tilbyr vi våre fliser til en svært rimelig pris.

Les mer om Fortelock serien og last ned kataloger og brosjyrer på vår hjemmeside eller ta kontakt med oss på telefon 45 83 03 50 eller på e-post info@flexigulv.no

NYHET – Traficfloor HEKLA interlocking flis

Den nye HEKLA® helmassede flekkete flisen er unik på markedet. Dekoren gjennom hele tykkelsen på flisen gir den et enestående design og enestående holdbarhet. Ideell for detaljhandelssektoren (dagligvarer, supermarkeder, hypermarkeder osv.), samt offentlige institusjoner (skoler, eldrehjem, helse etc) og industrielle sektorer.

Traficfloor HEKLA 7mm:

  • Flekket dekor gjennom hele kroppen
  • Vinylane® anti-fouling varm-coated overflatebeskyttelse
  • Høy motstand mot støt og slitasje
  •  Sterk akustisk isolasjon

Denne er helt ny på markedet i Norge. Ta kontakt med oss på telefon 45 83 03 50 eller på e-post: info@flexigulv.no for å få mer informasjon.