Norgips lanserer våtromsplaten Aquapanel Indoor

Dato: 11 Okt 2016

I disse dager lanserer Norgips med en ny ubrennbar våtromsplate i det norske byggemarkedet. Aquapanel Indoor har Teknisk Godkjenning som 1-lags underlag for fliser og den nye platen er nå 25 % lettere enn den forrige sementbaserte platen. Med et våtromsmarked som domineres av polystyren-plater, er Norgips 100 % sikre på at Aquapanel Indoor vil bli en suksess, sier Hilde Kristin Herud, kommersiell sjef i Norgips.

Når Norgips i disse dager lanserer den sementbaserte våtromsplaten er det med visshet om platens unike egenskaper vil gi verdifull nytteverdi for flere målgrupper. I tillegg til å være ubrennbar er Aquapanel Indoor nemlig slagfast, bøybar, vannbestandig, uorganisk og lett å bearbeide. Den har som eneste plate Teknisk Godkjenning til å brukes i ett eneste lag for flislegging med stender på c/c 600mm, noe som gjør monteringsjobben enklere og rimeligere.

Solid og tøff, men bøybar og lett å bearbeide
Selv om den nye våtromsplaten fra Norgips er svært motstandsdyktig mot harde støt, kan den lett bøyes ned til en radius på 1 m. Aquapanel Indoor risses og knekkes på samme måte som en gipsplate. Platen har i tillegg veldig gode lyd- og brannegenskaper (A1), og er uorganisk slik at den ikke gir næring for mugg og sopp i fuktige miljøer. Brukt i system med dB+ stålstender, skinner og sparkel fra Norgips gir Aquapanel Indoor en komplett brann- og lydklassifisert veggkonstruksjon med Teknisk Godkjenning. 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår