Neste generasjons baderomsinnredning

Dato: 23 Okt 2019

<!-- FldStartCAPTION -->Servantskapet GRAND Solid 100 i «Cappuccino»<!-- FldEndCAPTION -->

INR skaper egen standard for baderomsmøbler: Lanserer neste generasjons baderomsinnredning

INR har produsert servantskap, speil og oppbevaring til badet siden 1994 (da under varemerket Aspen). Med uforbeholdent fokus på innovasjon i detaljer, design og kvalitet som både synes og føles. Med en genuin stolthet hentet fra det smålandske møbelhåndverket har selskapet siden starten levert baderomsinnredning til titusentalls hus, leiligheter og hoteller over hele Norden.

I mangel av en spesifikk møbelstandard for bad har INR – med bakgrunn fra sine egne omfattende laboratorietester – tatt steget og skapt en egen INR Møbelstandard med krav til fuktmotstand, støt, slag og daglig slitasje langt over de standarder som finnes i dag og som dessuten gjelder for kjøkken og ikke for bad. Dette til tross for at miljøet på badet er langt mer utsatt enn kjøkkenet. Innovasjonssjef hos INR, Kristian Olsson, forteller hvordan det hele startet:

- Vår målsetning er – og har alltid vært – at du som kunde skal føle deg helt trygg på investeringen din og ikke behøve å bekymre deg for at noe skal gå galt, for eksempel et servantskap med svelleskader pga fukt på badet eller for at noen i familien har lagt et vått håndkle på ”feil sted”, dvs rett på møbelet. Vi vil rett og slett at du skal kunne nyte tiden på badet og stole på at innredningen vil holde seg pen i mange år framover.

For å nå dette målet har hver trekomponent i 2019-sortimentet gjennomgått adskillige tester etter vår nye møbelstandard – og i samsvar med denne – blitt testet og utsatt for fuktnivåer og slitasje mange ganger det som en normal nordisk familie byr på i løpet av en 10 års tid.

En av suksessfaktorene bak det nye sortimentet er INRs nye TX Møbellakk som er som silke under fingertuppene samtidig som den er meget motstandsdyktig både mot fukt og daglig slitasje. Men også innvendig har de nye møblene fått et betydelig løft i form av skuffesystem fra Grass, som betyr østerriksk presisjonsteknikk, i kombinasjon med Red Dot-vinnende design.

- Vi er utrolig glade for å kunne presentere TX-lakken som er den eneste møbellakken på markedet som oppfyller INR Møbelstandard. Alle våre møbler spraylakkeres fra og med 2019 med TX som gir et innkapslet produkt helt uten skjøter hvor vann kan trenge inn å lage problemer på sikt, fortsetter Kristian.

Målsetningen er at hvert møbel fra INR skal tilhøre markedets absolutte toppsjikt både når det gjelder design, innovasjon og kvalitet. Og dette er et løfte som vi ikke tar lett på. Med bakgrunn i de meget omfattende laboratorietestene utvider INR garantitiden fra 10 til 15 år fra og med 2019-møbelsortimentet. Dette betyr at baderomsinnredning fra INR vil ha samme lange garantitid som dusjveggene.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår