Molift Takheissytem på nye persaunet

Dato: 15 Nov 2016

Første del av nybygget til det innovative Persaunet helse- og omsorgssenter i Trondheim er ferdigstilt. Etac er komplett leverandør av tekniske hjelpemidler til det nye senteret, med blant annet 146 komplette takheis systemer på beboerrom og bad. I tillegg har vi levert et stort antall øvrige tekniske hjelpemidler som gulvgående løftere, dusj-/toalettstoler, manuelle rullestoler og ganghjelpemidler mm.


Molift løfteprogram er tidsmessig og funksjonelt, og tilfredsstiller naturligvis dagens høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. Med et nøytralt design integreres løsningene naturlig i de moderne bruksmiljøene i bygget.
Molift takheis er et innovativt system som ivaretar god avlastning for pleiepersonalet, samtidig som løftesituasjonen oppleves som trygg og komfortabel for brukeren. Molift takheis er ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en vel gjennomtenkt teknisk løsning basert på et grundig prosjekteringsarbeid. Vår egen prosjekteringsavdeling lokalisert ved fabrikken på Gjøvik har en unik nærhet til utvikling og teknisk kompetanse, og har de beste forutsetninger for å tilrettelegge for en vellykket prosjekt gjennomføring og et godt samarbeid med oppdragsgiver gjennom hele prosessen. Våre erfarne montører er sertifiserte og godkjente for montering av våre taksystem. Vi har høy kompetanse, og leverer kvalitetsanlegg til avtalt tid.


Molift Air er en liten, kompakt takheis som er enkel å installere.
Molift Air er innovativ, funksjonell og veldesignet for alle pasient løftesituasjoner i helsevesenet. Lett og fleksibel for sittende og horisontal forflytning, så vel som stå og gå treningssituasjoner i kombinasjon med det brede Molift seilsortimentet som kan brukes til alle Molift løftere. Lav vekt og hurtigkobling gir enkel installasjon og service. Molift Air har stort løfteområde, er sikker i bruk og leveres med et utvalg løftebøyler. En komplett løsning for helse- og pleiesituasjoner.


Integrert skinnesystem
Molift enkeltskinne, rett eller kurvet, integreres enkelt på en svært estetisk måte. Skinnesystemet tilpasses til rommets design og arkitektur, meget diskret plassering som gir samme høye kvalitet og driftssikkerhet.


Molift Rail System – det fleksible takheis systemet for alle rom
Enkelt å installere i alle typer vegger og tak, og dermed en kostnadseffektiv løsning for sykehus, institusjoner, skoler, sykehjem og private hjem.

Molift Rail System er et ekstremt fleksibelt takheis system som bygger på tre hoved konfigurasjoner;

Rettskinne system
Rett skinne og/eller kurvet skinne gir en enkel og effektiv pasient forflytning for de vanligste løftesituasjonene, som seng til rullestol.

Travers
Den mest fleksible løsningen som dekker hele løfteområdet, og gjør det unødvendig å ommøblere eller gjøre endringer på utstyret i rommet.

Rom-til-rom løsning uten inngrep i døråpning
Når det er behov for forflytning fra et rom til et annet, eller fra et skinnesystem til et annet, kan Molift levere flere rom-til-rom løsninger (klatring), pens eller fortløpende skinne gjennom døråpning eller lignende. Molift rom-til-rom løsning kan installeres både i nybygg og eksisterende bygg, uten inngrep i døråpning, en funksjonell og kostnadsbesparende installasjon. Klatring innebærer at man slipper inngrep i døråpning, det er en kostnadseffektiv løsning som også kun krever en motor.


I rom hvor det er vanskelig å montere skinne i taket, kan skinne monteres på vegg. En unik Molift løsning for travers system.

En av de mest effektive installasjonsprosesser i markedet
Molift skinnesystem er produsert og godkjent iht. ISO 10535. Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for takintegrering. Det inkluderer også penser og andre forflytningsløsninger, for økt fleksibilitet. Skinnesystemet består av få deler, det gjør det til et av de enkleste systemene i markedet å installere.

Med Etac prosjektstøtte får du

  • Tegninger
  • Forflytningsløsninger og spesifikasjoner
  • Prosjektplanlegging og monteringsopplæring
  • Dokumentasjon

Kort sagt, vi er der hele veien.


Sikkerhet i alle detaljer
Molift ble en del av Etac i 2010. Merkevaren Molift ble grunnlagt på Gjøvik for mer enn 30 år siden av den norske oppfinneren, ingeniøren og designeren Hans Kasper Andersen. Sammen har vi ca. 70 års bransje erfaring, og vi deler gjerne vår kunnskap med våre samarbeidspartnere.

Landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon
Vår landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon tilbyr tjenester av høy kvalitet. Montering, service og årskontroll utføres av kvalifisert og sertifisert personell.

Etac er en profesjonell samarbeidspartner med lang erfaring og funksjonelle løsninger. Ta gjerne kontakt for råd og tips ved planlegging av deres takheissystem.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår