Molift Takheissystem

Dato: 30 Aug 2016

Nybygget til det moderne Ullerntunet Bo- og behandlingssenteret har mange nye tekniske løsninger, takheissystemet er ett av disse. Etac har levert fullstendig Molift Air 205 takheheis system i 144 komplette bad- og pasientrom på Nye Ullerntunet Bo- og behandlingssenter.

Molift har et tidsmessig løfteprogram som naturligvis tilfredsstiller dagens høye krav til kvalitet og driftssikkerhet, samtidig som det har et nøytralt design som passer naturlig inn i ulike bruksmiljøer.
Molift takheis betyr ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en gjennomtenkt teknisk løsning basert på et grundig prosjekteringsarbeid. Vår egen prosjekteringsavdeling lokalisert ved selve Molift fabrikken på Gjøvik har en unik nærhet til utvikling og teknisk kompetanse, og har de beste forutsetninger for å legge til rette for en vellykket prosjekt gjennomføring og et godt samarbeid med oppdragsgiver gjennom hele prosessen.  Alle våre montører er sertifiserte og har godkjenning for montering av våre taksystem.  Vi bruker kun erfarne montører med høy kompetanse, og leverer takheis anlegg av høy kvalitet til avtalt tid.
Molift Air er en liten, kompakt takheis som er enkel å installere. Molift Air er innovativ, funksjonell og veldesignet for alle pasient løftesituasjoner i helsevesenet.
Lett og fleksibel for sittende og horisontal forflytning, så vel som stå og gå treningssituasjoner i kombinasjon med det brede Molift seilsortimentet som kan brukes til alle Molift løftere.
Lav vekt og hurtigkobling gir enkel installasjon og service. Molift Air har stort løfteområde, er sikker i bruk og leveres med et utvalg løftebøyler. En komplett løsning for helse- og pleiesituasjoner.


Molift Rail System – det fleksible takheis systemet for alle rom
Enkelt å installere i alle typer vegger og tak, og dermed en kostnadseffektiv løsning for sykehus, institusjoner, skoler, sykehjem og private hjem.

Molift Rail System er et ekstremt fleksibelt takheis system som bygger på tre hoved konfigurasjoner;

Rettskinne system
Rett skinne og/eller kurvet skinne gir en enkel og effektiv pasient forflytning for de vanligste løftesituasjonene, som seng til rullestol.

Travers
Den mest fleksible løsningen som dekker hele løfteområdet, og gjør det unødvendig å ommøblere eller gjøre endringer på utstyret i rommet.

Rom-til-rom løsning uten inngrep i døråpning
Når det er behov for forflytning fra et rom til et annet, eller fra et skinnesystem til et annet, kan Molift levere flere rom-til-rom løsninger (klatring), pens eller fortløpende skinne gjennom døråpning eller lignende. Molift rom-til-rom løsning kan installeres både i nybygg og eksisterende bygg, uten inngrep i døråpning, en funksjonell og kostnadsbesparende installasjon.
Klatring innebærer at man slipper inngrep i døråpning, det er en kostnadseffektiv løsning som også kun krever en motor.I rom hvor det er vanskelig å montere skinne i taket, kan skinne monteres på vegg. En unik Molift løsning for travers system.Integrert skinnesystem
Molift enkeltskinne, rett eller kurvet, kan enkelt integreres på en svært estetisk måte. Slik tilpasses skinnesystemet til rommets design og arkitektur, en meget diskret plassering som gir samme høye kvalitet og driftssikkerhet.

En av de mest effektive installasjonsprosesser i markedet
Molift skinnesystem er produsert og godkjent iht. ISO 10535. Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for takintegrering. Det inkluderer også penser og andre forflytningsløsninger, for økt fleksibilitet. Skinnesystemet består av få deler, det gjør det til et av de enkleste systemene i markedet å installere.Med Etac prosjektstøtte får du

  • Tegninger
  • Forflytningsløsninger og spesifikasjoner
  • Prosjektplanlegging og monteringsopplæring
  • Dokumentasjon

Kort sagt, vi er der hele veien.Landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon
Vår landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon tilbyr tjenester av høy kvalitet. Montering, service og årskontroll utføres av kvalifisert og sertifisert personell.  

Sikkerhet i alle detaljer
Molift ble en del av Etac i 2010. Merkevaren Molift ble grunnlagt på Gjøvik for mer enn 30 år siden av den norske oppfinneren, ingeniøren og designeren Hans Kasper Andersen.
Sammen har vi ca. 70 års bransje erfaring, og vi deler gjerne vår kunnskap med våre samarbeidspartnere. 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår