Molift takheis – høy kvalitet og fleksible løsninger for alle rom, til riktig pris

Dato: 1 Dec 2015

Molift har et tidsmessig løfteprogram som naturligvis tilfredsstiller dagens høye krav til kvalitet og driftssikkerhet, samtidig som det har et nøytralt design som passer naturlig inn i ulike bruksmiljøer. Molift betyr ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en gjennomtenkt teknisk løsning basert på et grundig prosjekteringsarbeid på forhånd. Vår egen prosjekteringsavdeling i direkte tilknytning til selve Molift fabrikken på Gjøvik har en unik nærhet til utvikling og teknisk kompetanse, og har de beste forutsetninger for å legge til rette for en vellykket prosjekt gjennomføring og et godt samarbeid med oppdragsgiver gjennom hele prosessen. Våre montører har den nødvendige erfaring og kompetanse og leverer høy kvalitet til avtalt tid.

Takheiser med ulik utforming for ulike behov
Molift Air er en liten, kompakt takheis som er enkel å installere. Molift Air er innovativ, funksjonell og veldesignet for alle pasient løftesituasjoner i helsevesenet. Lett og fleksibel for sittende og horisontal forflytning, så vel som stå og gå trening situasjoner i kombinasjon med det utstrakte Molift tilbehør sortimentet som kan brukes til alle Molift løftere. Lav vekt og hurtigkobling gir enkel installasjon og service. Molift Air har stort løfteområde, er sikker i bruk og leveres med et utvalg løftebøyler. En komplett løsning for helse og pleie situasjoner.

Molift Nomad er en takheis med en helt unik buet design med integrert 4-punkts løftebøyle. Utformingen gir et komfortabelt løft og mer plass til brukeren i løftesituasjonen. Molift Nomad har flere sikkerhets funksjoner, som elektronisk overlast beskyttelse, elektrisk nødsenk og stopp. Lav egenvekt og høy løftekapasitet gjør den egnet til klatring. En person kan enkelt koble takheisen til og fra.Molift Rail System – det fleksible takheis systemet for alle rom Enkelt å installere i alle typer vegger og tak, og dermed en kostnadseffektiv løsning for sykehus, institusjoner, skoler, sykehjem og private hjem.

Molift Rail System er et ekstremt fleksibelt takheis system som bygger på tre hoved konfigurasjoner;

Rettskinne system
Rett skinne og/eller kurvet skinne gir en enkel og effektiv pasient forflytning for de vanligste løftesituasjonene, som seng til rullestol.

Travers
Den mest fleksible løsningen som dekker hele løfteområdet, og gjør det unødvendig å ommøblere eller gjøre endringer på utstyret i rommet.

Rom-til-rom løsning uten inngrep i døråpning
Når det er behov for forflytning fra et rom til et annet, eller fra et skinnesystem til et annet, kan Molift levere flere rom-til-rom løsninger (klatring), pens eller fortløpende skinne gjennom døråpning eller lignende. Molift rom-til-rom løsning kan installeres både i nybygg og eksisterende bygg, uten inngrep i døråpning, en funksjonell og kostnadsbesparende installasjon. Klatring innebærer at man slipper inngrep i døråpning, det er en kostnadseffektiv løsning som også kun krever en motor.I rom hvor det er vanskelig å montere skinne i taket, kan skinne monteres på vegg. En unik Molift løsning for travers system.Integrert skinnesystem
Molift enkelt skinne, rett eller kurvet, kan enkelt integreres på en svært estetisk måte. Slik tilpasses skinnesystemet til rommets design og arkitektur, en meget diskret plassering som gir samme høye kvalitet og driftsikkerhet.

En av de mest effektive installasjonsprosesser i markedet
Molift skinnesystem er produsert og godkjent iht. ISO 10535. Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for takintegrering. Det inkluderer også penser og andre forflytningsløsninger, for økt fleksibilitet. Skinnesystemet består av få deler, det gjør det til et av de enkleste systemene i markedet å installere.
Kombinasjonen av disse egenskapene gjør Molift skinnesystem meget konkurransedyktig, med tanke på å få igjen for investeringen.

Vi støtter deg gjennom hele prosessen
For å levere et takheissystem som best dekker dine spesielle krav, er det nødvendig å vurdere både funksjonelle og tekniske sider av installasjonen din. Etac prosjektstøtte er klar til å samarbeide tett med deg, og kan lede deg gjennom hele prosessen fra befaring til levering og montering. Vi har alt verktøyet for å gjøre denne prosessen enkel og sikker.

Med Etac prosjektstøtte får du

  • Tegninger
  • Forflytningsløsninger og spesifikasjoner
  • Prosjektplanlegging og monteringsopplæring
  • Dokumentasjon

Kort sagt, vi er der hele veien.Landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon
Vår landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon tilbyr tjenester av høy kvalitet. Montering, service og årskontroll utføres av kvalifisert og sertifisert personell.

Sikkerhet i alle detaljer
Vi er stolte av Molift som ble en del av Etac i 2010. Merkevaren Molift ble grunnlagt for mer enn 30 år siden av den norske oppfinneren, ingeniøren og designeren Hans Kasper Andersen. Gjennom egen erfaring så han behovet for å løfte og forflytte pasienter på en sikker måte. Dette er en av grunnpilarene som Molift sortimentet fortsatt bygger på. Ved Molift fabrikken på Gjøvik utvikles nye produkter og ideer for fremtiden, her gjennomføres også teknisk opplæring og sertifisering av montører og servicepersonell. Etac feiret i 2014 40-års jubileum som leverandør av produkter og tjenester til NAV og helsevesenet. Sammen har vi ca. 70 års bransje erfaring, og vi deler gjerne vår kunnskap med våre samarbeidspartnere.

Molift - Den optimale løsningen for å bistå pleiepersonalet, løser alle løftebehov for bevegelseshemmede brukere.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår