Molift Rail System – kostnadseffektiv og fleksibel løsning for alle miljøer

Dato: 6 Nov 2020

Innovasjon og miljø
Etac er stolt leverandør av Molift skinnesystem til nye Lindeberg sykehjem i Oslo. Sykehjemmet, som er et oppdrag fra Oslo kommune, er et Skanska-prosjekt med høyt miljøfokus. Bygget har gjennomtenkte løsninger og tilfredsstiller strenge krav til miljø, funksjonalitet og estetikk. Lindeberg har derfor blitt et av Norges mest miljøvennlige sykehjem og vi stolte over at Molift takheis skinnesystem er montert i hele 145 beboerrom og bad.

Effektiv installasjon
Molift Rail Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for integrering i alle typer tak og vegger. Stort utvalg av festemateriell og festemuligheter gjør systemet til et av de enkleste i markedet å installere. Molift taksystem tilpasses enkelt rommets design og arkitektur og er meget fleksibelt og enkelt å tilpasse.

Kostnadseffektive løsninger
Effektiv installasjonsprosess, fleksibilitet og mange egenskaper gjør Molift skinnesystem til en kostnadseffektiv, konkurransedyktig og lønnsom investering for sykehus, institusjon, pleie- og private hjem.

Molift skinnesystem integreres godt i rommet og skaper et praktisk arbeidssted for ansatte, samtidig som det bidrar til et hyggelig miljø for beboere og besøkende.
Rettskinne integrert i taket med droppunkt over toalett
Skinneprofil velges ved prosjektering


Se mer om Molift taksystemer her og kontakt Etac hvis du vil vite mer

Referanseprosjekter Etac AS

Lindeberg sykehjem

Lindeberg sykehjem

Nybygg | Oslo | 440 Mnok

Nybygg av sykehjem/aldershjem tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 144 leilighe...

Carpe Diem, Demenslandsby

Carpe Diem, Demenslandsby

Nybygg | Bærum | 735 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger i Bærum med 158 leiligheter på 2 etasjer. Selve bygg...