Molift Rail System – kostnadseffektiv og fleksibel løsning for alle miljøer

Dato: 24 Jun 2019

Innovasjon og miljø
Etac er stolt leverandør av vårt Molift skinnesystem til nye Horten videregående skole. Det innovative bygget er en prisvinnende skole som blir Norges mest moderne og høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg. Fremtidens skolebygg har gjennomtenkte løsninger og tilfredsstiller høye krav til miljø, funksjonalitet og estetikk – akkurat slik vi har designet Molift skinnesystem.

Effektiv installasjon
Molift Rail Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for integrering i alle typer tak og vegger. Stort utvalg av festemateriell og festemuligheter gjør systemet til et av de enkleste i markedet å installere. Molift taksystem tilpasses enkelt rommets design og arkitektur og er meget fleksibelt og enkelt å tilpasse.

Kostnadseffektive løsninger
Effektiv installasjonsprosess, fleksibilitet og mange egenskaper gjør Molift skinnesystem til en kostnadseffektiv, konkurransedyktig og lønnsom investering for sykehus, institusjon, pleie- og private hjem. Molift skinnesystem integreres godt i rommet og skaper et praktisk arbeidssted for ansatte, samtidig som det bidrar til et hyggelig miljø for brukere og besøkende.

Se mer om Molift taksystemer her og kontakt Etac hvis du vil vite mer.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår