Molift Rail System – kostnadseffektiv og fleksibel løsning for alle miljøer

Dato: 19 Jun 2019

Innovasjon og miljø
Nye Horten videregående skole er fremtidens skolebygg, en prisvinnende skole som blir Norges mest moderne og høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg.  Etac er stolt leverandør av Molift skinnesystem til det innovative bygget.

Effektiv installasjon
Molift Rail Systemet har skinneprofiler med nye løsninger for integrering i alle typer tak og vegger. Stort utvalg av festemateriell og festemuligheter gjør systemet til et av de enkleste i markedet å installere. Molift taksystem tilpasses enkelt rommets design og arkitektur og er meget fleksibelt og enkelt å tilpasse.

Kostnadseffektive løsninger
Effektiv installasjonsprosess, fleksibilitet og mange egenskaper gjør Molift skinnesystem til en kostnadseffektiv, konkurransedyktig og lønnsom investering for sykehus, institusjon, pleie- og private hjem.

Molift skinnesystem integreres godt i rommet og skaper et praktisk arbeidssted for ansatte, samtidig som det bidrar til et hyggelig miljø for brukere og besøkende.


Bildebank


Se mer om Molift taksystemer her og kontakt Etac hvis du vil vite mer

https://www.etac.com/nb-no/byggarkitekt/

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår