Metrotile Qube — et moderne tak

Dato: 18 Sep 2019

Design trenger ikke å gå på bekostning av kvalitet og værbestandighet. Metrotile Qube er perfekt match for moderne bygg, samtidig som det takler ekstremvær.

Et moderne tak
Metrotile Qube er en ny og moderne profil som gir et trendy design på ditt nye tak. Det er raskt å montere med et enkelt tilbehørsprogram. Takpannene veier lite, og platenes størrelse gjør håndtering enkel. Den flate profilen gjør også at det er enkelt å kappe platene. På grunn av størrelsen vil ikke vindforholdene være avgjørende for arbeidet. Qube takpanner monteres ovenfra og ned på taket.

Et sterkt og robust tak
Metrotile Takpanner klarer alle værsituasjoner. Metrotile Takpanner har blitt testet under de mest ekstreme værforhold verden over. Dette gjør Metrotile Takpanner til den beste takløsningen – der været krever noe ekstra.

Selvoppbyggende Optigal Aluzinc
Metrotile Takpanner er beskyttet av Optigal Aluzinc, som er en spesiell blanding av sink, magnesium og aluminium. Blandingen gjør Metrotile korrosjonsmessig 2-4 ganger sterkere enn normalt galvanisert stål.

Et tak som puster
Oppbygningen av Metrotile Takpanner, gjør taket tett, og sikrer samtidig at eventuell fukt og kondens transporteres ut. Dette minsker muligheten for fukt i takkonstruksjonen. Metrotile Takpanner har høykvalitets lakkering med ekstra UV beskyttelse som gir minimal fargeforringing over tid.

40 års garanti
Metrotile Takpanner produseres i høykvalitet Optigal Aluzinc med en robust overflate ved en av Europas mest moderne fabrikker. Det sikrer kvaliteten, minimerer produksjonsfeil, og fører til at vi kan tilby deg ekstra trygghet i form av en 40 års produktgaranti.

  • Ekstra robust med 0,6 mm Optigal stål
  • Skånsomt for miljøet
  • Estetisk design
  • Tåler enorme nedbørsmengder
  • Lang levetid
  • Lite vedlikehold
  • Tåler ekstreme værforhold