Metrotile Prestige ACO. Nytt om ståltak, verdt å lytte til

Dato: 30 Apr 2019

Metrotile er verdens største produsent av takpanner. De har som målsetning å være best i bransjen, og har nå gått i dybden på detaljene for å levere den absolutt beste platen i markedet.

Prestige ACO demper lyden av regn effektivt
Metrotile takpanner Prestige ACO er produsert etter et patentert system som demper lyden av regn betraktelig. Det oppnås ved å laminere et lyddempende materiale mellom to 0,3 mm tykke stålsjikt. Det gir både en fantastisk lyddempende effekt, og en robust plate med 0,6 mm tykkelse. Stålpannene er behandlet med akryllakk for optimal fargestabilitet.

Høyeste kvalitet med Optigal™ stål
Alle Metrotile takpanner er SINTEF-godkjente, de er raske å montere, veier lite og er 100% gjenvinnbare. Stålet er beskyttet av sink, magnesium og aluminium, noe som gjør stål-pannene 2-4 ganger sterkere enn konvensjonell galvanisert stål. Konstruksjonen gjør at fukt og kondens transporteres ut og bidrar til å gjøre taket tett. Kvaliteten totalt sett gjør at produktene garanteres i 40 år.

Profiler
Skarpere profil gir tettere og penere sammenføyninger, og en flott finish.

Hver plate dekker mer
Større plater gjør det raskere å montere Metrotile. Bølgene er like mange som tidligere, og lekteavstanden er den samme.

Slettere overflate
Bedre pressing av platene gir slettere plater og mindre ujevnheter etter stansing og pressing.

Dypere farge
En ny type lakk vil gir en dypere og blankere farge, og mindre falming over tid.Les mer om Metrotile Takpanner her.