Metrotile Prestige ACO. Når kvalitet er viktigst

Dato: 29 Jan 2020

Metrotile er verdens største produsent av takpanner. De har som målsetning å være best i bransjen, og har nå gått i dybden på detaljene for å levere den absolutt beste platen i markedet.

Prestige ACO demper lyden av regn effektivt
Metrotile takpanner Prestige ACO er produsert etter et patentert system som demper lyden av regn betraktelig. Det oppnås ved å laminere et lyddempende materiale mellom to 0,3 mm tykke stålsjikt. Det gir både en fantastisk lyddempende effekt, og en robust plate med 0,6 mm tykkelse. Stålpannene er behandlet med akryllakk for optimal fargestabilitet.

Et tak for Nordisk klima
Metrotile Prestige er laget for å takle alle værsituasjoner som det nordiske klimaet byr på. Ekstrem kulde og varme, høy fuktighet, hagl og storm – og viktigst det saltholdige nordiske klima.

Metrotile Prestige er belagt med en kraftig slagfast lakkering, som gjør platene robuste og enkle å håndtere under montering. Selve kjernen er Optigal™ Aluzink, som er en spesiell blanding av Zink, aluminium og magnesium. Den gjør Prestige platene 2-4 ganger mer korrosjonsbestandig enn normalt galvanisert stål.

Hver plate dekker mer
Større plater gjør det raskere å montere Metrotile. Bølgene er like mange som tidligere, og lekteavstanden er den samme.

Slettere overflate og dypere farge
Bedre pressing av platene gir slettere plater og mindre ujevnheter etter stansing og pressing. Skarpere profil gir tettere og penere sammenføyninger, og en flott finish. Lakken som brukes gir en dypere og blankere farge, og mindre falming over tid.

Godt for miljøet
Metrotile takpanner produseres på miljøsertifisert fabrikk i Belgia i henhold til ISO 14001. Fabrikken er i tillegg ISO 9001 sertifiserte.

Når takplatene forlater fabrikken kan vi transportere åtte ganger mer tak på hver enn bil enn med andre takprodukter. Dette resulterer naturligvis i vesentlig mindre utslipp av CO2. I forlengelsen av dette kan takplatene resirkuleres 100 % når den tiden kommer.

Les mer om Metrotile Takpanner her.

Lydtest:
Testresultat viser samme lydnivå ved reg på Metrotile Prestige som takpanner med skiferstrø.
Saltvannstest:
Illustrasjonen viser hvor mange timer de forskjellige stålkvaliteter har vært utsatt for en spesifikk og konsentrert saltvannstest, før de viser tegn på rust (5 % rust).