Merlo Panoramic har den beste arbeidsplassen og er den perfekte balansen mellom kraft og presisjon

Dato: 20 Nov 2023

Robuste og kompromissløse maskiner og utstyr gjør arbeidshverdagen mer effektiv. Ved å leie Merlo Panoramic får du maksimal funksjonalitet og komfort, og den perfekte balansen mellom kraft og presisjon. Den påser at fører får tilstrekkelig informasjon til å kontrollere de ulike systemene og enhetene for optimal ergonomi. Teleskoptruckens akslinger sikrer maksimal styrevinkel som gjør det mulig å manøvrere på trange steder. Dette er noen av argumentene for å leie Merlo Panoramic hos Pilot Utleie.

Merlo Panoramic 27.6 Plus og 40.17 Plus

Merlo Panoramic 27.6 Plus har en maksimal arbeidshøyde på 5,9 meter og løfter opptil 2 700 kg. Med sine dimensjoner på 1,86 meter bredde og 1,96 meter høyde tilbyr denne teleskoptrucken en enestående manøvrerbarhet og tilgjengelighet. Merlo Panoramic 40.17 Plus på den andre siden har en arbeidshøyde på opptil 16,6 meter og en løftekapasitet på 4 000 kg. De har et bredt spekter av bruksområder. Enten du skal håndtere paller eller andre ting som trenger lossing, er Merlo Panoramic den perfekte partneren.

Merlo Panoramic 50.26 S Plus

Merlo Panoramic 50.26 S Plus er den største teleskoptrucken Pilot har for utleie. Denne kan også benyttes som kran. 50.26 S Plus har en løftekapasitet på opptil 4 950 kg og løfter opptil hele 25,9 meter. Det som er spesielt med denne teleskoptrucken er at den har en rundtomsvingende og tiltende kabin. Dette gjør at den blir meget presis og brukervennlig.

Besøk hjemmesiden for å se utvalget av teleskoptrucker, og for å legge igjen en bestilling til ditt neste prosjekt.

Pilot Utleie er en totalleverandør i bygg- og anleggsbransjen og leverer maskiner og utstyr over hele landet. De tilbyr et bredt utvalg av teleskoptrucker og hjelper deg gjerne med å finne en teleskoptruck skreddersydd til ditt behov. De har investert i utstyret slik at du kan investere i din kjernevirksomhet. Å leie er enklere, billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe. Du frigir kapital, unngår vedlikeholdskostnader og driftsstans. Pilot Utleie har serviceinnstilte ansatte med spisskompetanse på bygg- og anleggsmaskiner og hjelper deg med det du måtte trenge.