kvalitetsjord til dine prosjekter nær deg!

Dato: 16 Aug 2021

Entreprenører og anleggsgartnere jobber bredt geografisk. Våre utsalgssteder strekker seg fra Kristiansand i Sør til Trøndelag og Møre og Romsdal. Grønn Vekst jobber hele tiden med å få på plass utsalgssteder som skal være i nærheten uansett hvor din neste jobb blir.

Det er praktisk for kundene våre at de ikke trenger å lete etter godkjent og deklarert kompostjord av god kvalitet når de både skal kalkulere og utføre jobben i en annen by eller tettsted.

I løpet av det siste året har vi åpnet flere nye utsalgssteder. Tre i Agder; Søgne, Arendal og Evje. Fem i Viken; Skotselv, Dal, Lørenskog, Hobøl og Økern og Valdres i Innlandet. I løpet av våren åpnet vi også nytt utsalgssted i Larvik i Vestfold og Telemark.

På alle våre utsalgssteder vil det alltid være kompostjord på lager og det finnes flere jordtyper tilpasset ulike behov.

gronnvekst.no kan du alltid se hvilke utsalgssteder som finnes, hvilke jordtyper som er på utsalgsstedene og oppdaterte varedeklarasjoner.

Grønn Vekst leverer dokumentert kvalitetsjord året rundt, og vi har lang erfaring og kan levere jord tilpasset de fleste kravspesifikasjoner og standarder. Våre jordprodukter er ypperlige til større anleggsprosjekter så vel som til plen, busker eller grønnsakshager.

Referanseprosjekter Grønn Vekst AS

Nybygg av leiligheter og næring på Lund i Kristiansand

Nybygg av leiligheter og næring på Lund i Kristiansand

Nybygg | Kristiansand | 400-500 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 7 bygninger i Kristiansand med 147 leilig...