Enghave Brygge - Nobelholmen Enghave Brygge, Byggefelt A

Nybygg av boligkompleks i København med 218 leiligheter på 9 etasjer hvor den ene etasjen er under bakken. Selve byggingen startet Januar 2019 med en beregnet byggeperiode på 27 måneder til en anslått kostnad på 380 mio.kr med et brutto areal på 26000 m².

Byggherre er K/S Kærholm og NPV A/S er bygherrerådgiver og som arkitekt er valgt Arkitema K/S. Prosjektet utføres i form av totalentreprise som håndteres av Nordstern ApS som er totalentreprenør., og Øens VVS Entreprise A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installasjonene håndteres av Kemp & Lauritzen A/S mens Gulvbyg ApS er valgt som gulventreprenør og Entreprisemaleren A/S stod for malerarbeidet.


Produkttilknytninger: Kombi Max

Kombi Max

Sikker og fleksibel gulvoppløftning i gjenvunnet råvare fra matvareindustrien med EPD - det er vårt bidrag til bærekraftig bygging. Skap en solid og holdbar base for dine strøgulv og treterrasser med Knudsen Kilens Kombi Max System. Systemet er designet for effektiv opphøyning, som sikrer stabilitet og lang levetid for dine gulv - ute så vel som inne. Uansett om du jobber med en ny konstruksjon eller ønsker å forbedre en eksisterende, ujevn overflate, vil Kombi Max Systemet gi deg den perfekte løsningen. Størsteparten av systemet er laget av gjenvunnet råvare fra matvareindustrien, og det er laget EPD-er (Environmental Product Declaration) for alle produktene, slik at systemet kan inngå som en del av bærekraftig bygging. Kombi Max Systemet består av flere gjennomtenkte, men enkle, komponenter, som sikrer optimal tilpasning og beskyttelse. Systemet består av en toppkile, to forskjellige bunnkiler samt praktisk tilbehør som to forskjellige lyddempere, en beskyttende såle og en bunnstykke for å øke opphøyningen.

 1. Toppkile (Kombi Max Top): Toppkilen fungerer som den øverste delen av opphøyningssystemet. Den har justerbar høyde og sikrer stabilitet og nivåjustering av dine strøgulv eller terrasser.
 2. Bunnkiler (Kombi Max Lav og Kombi Max Høy): I Kombi Max Systemet finnes to forskjellige bunnkiler, som sammen med toppkilen gir mulighet for fleksibel høydejustering. Disse bunnkilene kan kombineres etter behov for å oppnå ønsket høyde og skape en jevn overflate.
 3. Lyddempere (Kombi Lyddemper / Kombi Lyddemper Light): Trinnlydsdempere blir stadig viktigere i gulvopphøyning og hjelper til med å redusere trinnlyd og overholde lovene om dette. De sikrer et mer behagelig inneklima i fleretasjes bygninger med mindre støyplager for underboere og naboer. Knudsen Kilen tilbyr to forskjellige trinnlydsdempere:
   - Kombi Lyddemper: Brukes når lydklasse A eller B ønskes (vesentlig bedre lydforhold enn byggeforskriftenes minimumskrav).
   - Kombi Lyddemper Light: Brukes når byggeforskriftenes minimumskrav på under 53 dB må oppfylles. Lydtest for begge lyddemperne, utført av Teknologisk Institutt, kan ses her.
 4. Kombi Såle: For å beskytte sårbare underlag som for eksempel takpapp eller tetningslag, brukes Kombi Såle. Den fordeler trykket på en jevn, glatt flate og forhindrer dermed at opphøyningen skader de underliggende materialene. Samtidig gir den også stabilitet til opphøyningen.
 5. Kombi Bunn: Hvis det er behov for ekstra høyde på opphøyningen, brukes Kombi Bunn. Den er særlig nyttig i nybygg der det må være plass til rørinstallasjoner under gulvene, og opphøyningen derfor blir veldig høy. Kombi Bunn hever opphøyningen med 35 mm per stykke, noe som gir større fleksibilitet og mulighet for å tilpasse høyden etter nøyaktige behov. For å være sikker på å opprettholde en stabil opphøyning, bør det imidlertid maksimalt brukes 5 stk. Kombi Bunn per opphøyning.

Med et spenn i oppklossingshøyden på 50–313 mm, er Kombi Max produktene bedst egnet til oppklossing af bærende gulv i nybygg samt treterrasser.
I Kombi Max-serien er der to typer såler; en såle som kan beskytte et sårbart underlag som f.eks. takpapp og en som gir effektiv og dokumentert trinnlydisolering.

Involverte bedrift

Arkitekt forprosjekt
Arkitema K/S
Arkitekt
Arkitema K/S
Arkitekt
Gröning Arkitekter ApS
Asfalteringsentreprenør
Entreprenør Mads Boye ApS
Balkongentreprenør
CSK Stålindustri A/S
Betongentreprenør
A/S Boligbeton
Elektroinstallatør
Kemp & Lauritzen A/S
Entreprenør
Pl Beton A/S
Entreprenør
Uniplan Danmark A/S
Fasadeentreprenør
A.I. Gulve A/S
Fasadeentreprenør
Ambercon A/S
Gulventreprenør
Gulvbyg ApS
Henvendelse til
Ap Ejendomme P/S
Henvendelse til
fsb
Husleverandør
Dancon Byg og Anlæg ApS
Ingeniør
Aksel V. Jensen. Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Inventar
Designa A/S
Inventar
HTH Ølgod A/S
Jernbaneentreprenør
Entreprenør Mads Boye ApS
Leietaker
Københavns Kommune - KEID
Leverandør - Fasade
Ambercon A/S
Leverandør - Fasade
Petersen Tegl A/S
Leverandør - Grunn, fundament
A/S Boligbeton
Leverandør - Innvendig tak
A/S Boligbeton
Leverandør - Tak
Phønix Tag København A/S
Leverandør -Balkong
CSK Stålindustri A/S
Leverandør -Gulv
Hamberger Flooring GmbH & Co. KG
Leverandør -Vegg
A/S Boligbeton
Malingsentreprenør
Entreprisemaleren A/S
Megler
LokalBolig Projekt ApS
Præfabrikeleme
Pl Beton A/S
Representant for tiltakshaver
NPV A/S
Rørlegger
Øens VVS Entreprise A/S
Takentreprenør
Phønix Tag Vejle A/S
Tiltakshaver
K/S Kærholm
Totalentreprenør
Nordstern ApS
Tømrer
A.I. Gulve A/S
Vinduleverandør
VELFAC A/S
Vindusentreprenør
A.I. Gulve A/S

Flere produkter fra Knudsen Kilen A/S

KNUDSEN TERRASSYSTEM

KNUDSEN TERRASSYSTEM

Enkel, smidig og fleksibel justering av terrasser.


KILER

KILER

Bærekraftige nivelleringskiler med miljøvaredeklarasjon (EPD).

VINDUSBESLAG MED K-MUR

VINDUSBESLAG MED K-MUR

Effektiv montering av vinduer for fremtidens byggeprosjekter.

Kombi Max

Kombi Max

Sikker og fleksibel gulvoppløftning i gjenvunnet råvare fra matvareindustrien...

Referanseprosjekter fra Knudsen Kilen A/S

Skovbærparken

Skovbærparken

Nybygg | Haderslev | 235 Mio.kr

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 22 bygninger i Haderslev med 342 leilighe...

Blomstergården

Blomstergården

Nybygg | Næstved | 50 Mio.kr

Nybygg av boligkompleks i Næstved med 52 leiligheter på 3 etasjer. Selve bygg...

Aarhus Havn - SHiP

Aarhus Havn - SHiP

Nybygg | Aarhus | 600 mio.kr

Nybygg av boligkompleks i Aarhus med 202 leiligheter på 5 etasjer hvor den en...