Kingspan Insulation publiserer EPD-er

Dato: 20 Mar 2023

EPD-er som dokumenterer klimaavtrykket til produktserien Therma

Kingspan har lansert produktspesifikke miljødeklarasjoner (EPD-er) som dokumenterer  klimaavtrykket til produktserien Therma, vår PIR-isolasjon av høy kvalitet. 

Kort forklart gjør EPD det mulig å velge materialene med de beste egenskapene for å redusere bygningens totale karbonnivå, og for å overholde forskrifter eller oppnå sertifisering som grønn bygning. Med produktene våre kan du redusere bygningens energiforbruk, spare penger og samtidig utgjøre en forskjell for miljøet. 

«Klimaet er en viktig del av visjonen og målene våre hos Kingspan. Ved å bruke produktene våre bidrar du til å redusere CO2-utslipp som følge av produktenes gode egenskaper. Men de gode egenskapene gjør det også mulig å bygge tynne konstruksjoner og redusere mengden andre byggematerialer samt avfallsmengden, noe som igjen bidrar til et mindre CO2-avtrykk», sier Maija Toivonen og fortsetter: «Dette er også en viktig del av bærekrafts profilen vår i markedet.»

EPD-ene for vår Therma-produktlinje dekker alle våre Therma-produksjonsanlegg i det kontinentale Europa. Du kan lese EPD-ene og laste dem ned under hvert produkt.

Kingspan Insulation lanserer EPD-er for produktserien Therm