Infotech AS - Vi hjelper deg med å komme i gang med 2020

Dato: 8 Jan 2020

Infotech AS har som mål å hjelpe bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen til å spare tid og penger og øke sikkerheten på byggeplassen. Ved hjelp av våre egenutviklede produkter, har våre kunder de beste forutsetninger for å oppnå dette.

Vi kick-starter derfor 2020. Vårt bidrag til et hyggelig nyttårsforsett er derav en kampanje på ITBASE Prosjektweb. Om du eller din bedrift bestiller innen 31.01.2020, så får dere muligheten til å sette opp deres prosjektweb til redusert pris.

Ved bestilling, oppgi «kampanje ITBASE januar 2020». Se våre priseksempler under:

Pris basert på prosjektverdi:

Veiledende 0-100 mill: kr 1.900,- per mnd. = bestill nå og få et prosjekt til kun KR 1.500,- eks. mva. per mnd.

Veiledende 100-250 mill: kr 2.400,- per mnd. = bestill nå og få et prosjekt til kun KR 1.900,- eks. mva. per mnd.

Veiledende 250-500 mill: kr 2.900,- per mnd. = bestill nå og få et prosjekt til kun KR 2.400,- eks. mva. per mnd.

ITBASE Prosjektweb:

ITBASE Prosjektweb skaper trygghet og struktur. Det unike med ITBASE er at man samler alle dokumenter tilknyttet et byggeprosjekt i en felles portal pa° internett (webhotell) og det gjør at man enkelt reduserer byggekostnadene. Videre vil alle deltagerne tilsluttet et prosjekt alltid ha tilgang til oppdaterte tegninger og andre dokumenter.

Grunnpakken inkluderer: * Ferdig oppsatt prosjektmal * Ubegrenset antall brukere * Ubegrenset serverplass * Daglig backup * Valgfritt domene * Brukerdokumentasjon * Fri support

Hvorfor Infotech AS

For vi tror på å gjøre ting så enkelt og greit som mulig for våre kunder. Hos oss kan du derfor forvente: Ingen bindingstid. Avtale er per prosjekt og per kunde. Ingen kjøp, basert på leie, derav ingen kapitalbinding. Ingen lisens og/eller software tillegg. Fri webtilgang til bemanningsliste. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer. Fri support. Altså, derav ingen skjulte kostnader!

Vil du vite mer om oss Infotech AS? Sjekk da gjerne ut vår hjemmeside for mer info: www.infotech.no eller se video på vår Facebook side


Referanseprosjekter Infotech AS

Domus-senteret

Domus-senteret

Tilbygg | Oppdal | Uoffisiell

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oppdal på 2 etasjer...

Port Arthur

Port Arthur

Nybygg | Kristiansund | 50-150 mill. kr

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 3 bygninger i Kristiansund med 31 l...

SalMar Senja 2

SalMar Senja 2

Nybygg | Senja | 20 Mnok

Nybygg av kjøl- og fryseanlegg i Senja. Selve byggingen startet Januar 2021 t...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår