Infotech AS – Vi gjør alt for å forenkle din bedrifts hverdag

Dato: 5 Feb 2020

Infotech AS ble etablert i 1993. Vi har derav lang erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi er stolt over å være en helnorsk leverandør som lager våre helt egne produkter. Dette kan vi gjøre fordi vi har opparbeidet oss mange års kunnskap gjennom blant annet tett dialog og dertil mange gode innspill fra våre kunder.

Så hva kan vi hjelpe med? Vi hjelper bedrifter med å spare tid og penger og samtidig øke sikkerheten på byggeplassen. Helt konkret vil det si at vi leverer følgende produkt: Byggekortleser, Adgangskontroll, ChkBox App. Disse produktene innfrir enkelt kravene i henhold til Byggherreforskriften og §15 om elektronisk mannskapsregistrering. Se mer info under.

Lovkrav:

Så hvordan skal din bedrift forholde seg til lovkravet om «elekontronisk mannskapsliste / mannskapsregistrering / bemanningsliste»:

Start med å vite hvem som er kunde, altså byggherre. Er byggherren en profesjonell part, altså næringsdrivende, har man etter Byggherreforskriften § 15 krav til elektronisk føring av oversiktslister på et bygg- og anleggsområde. Er Byggherren en forbruker og/eller privatperson, har man ikke de samme kravene i henhold til Byggherreforskriften § 15. Det kan derav være at man ikke har krav til elektronisk føring av mannskapslister*. Les mer om kravene og eventuelt unntakene i Byggherreforskriften i link under:

https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-08-03-1028

* Vit at en Byggekortleser på anlegget vil kunne gi både arbeider og prosjektansvarlig økt sikkerhet over hvem som faktisk er på anlegget til enhver tid. Selve bemanningslisten er en webadrese som således kan åpnes både på mobil, nettbrett og PC. Enkelt og greit!

Byggekortleser:

Med vår Byggekortleser, sammen med gyldig HMS-kort, vil den enkelte arbeider kunne registrere seg når han/hun ankommer arbeidsstedet. Ved å legge sitt personlige HMS-kort på vår Byggekortleser, avleser vi automatisk kortdata og arbeider vil nå vises i den elektroniske mannskapslisten. Man trenger altså ikke å forhånds registrere noe informasjon, alt går automatisk. Med andre ord, enklere blir det ikke!

Hvorfor Infotech AS

For vi tror på å gjøre ting så enkelt og greit som mulig for våre kunder. Hos oss kan du derfor forvente: Ingen bindingstid. Avtale er per prosjekt og per kunde. Ingen kjøp, basert på leie, derav ingen kapitalbinding. Ingen lisens og/eller software tillegg. Fri webtilgang til bemanningsliste. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer. Fri support. Altså, derav ingen skjulte kostnader!

Vil du vite mer om oss Infotech AS?
Sjekk ut vår hjemmeside for mer info:
www.infotech.no eller se video på vår Facebook sideReferanseprosjekter fra Infotech AS

Domus-senteret

Domus-senteret

Tilbygg | Oppdal | Uoffisiell

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oppdal på 2 etasjer...

Port Arthur
SalMar Senja 2

SalMar Senja 2

Nybygg | Senja | 20 Mnok

Nybygg av kjøl- og fryseanlegg i Senja. Selve byggingen startet Januar 2021 t...