Infotech AS – Hvem er vi og hva kan vi hjelpe med?

Dato: 20 Nov 2019

Infotech AS ble etablert i 1993. Vi har lang erfaring og er en samarbeidspartner som løser de fleste utfordringer innen utvikling av komplette løsninger for bygg- og anleggsbransjen.

Vi har som mål å hjelpe bedrifter til å spare tid og penger og samtidig øke sikkerheten på byggeplassen. Gjennom våre produkter: Byggekortleser, Adgangskontroll, ChkBox App så innfrir vi kravene i henhold til Byggherreforskriften og §15 om elektronisk mannskapsregistrering. I tillegg til dette har vi også vårt produkt, ITBASE Prosjektweb. Det unike med ITBASE er at man samler alle dokumenter tilknyttet et byggeprosjekt i en felles portal på internett (webhotell) og det gjør at man enkelt reduserer byggekostnadene. Med andre ord, våre løsninger gjør jobben og hverdagen enklere for din bedrift.

Byggekortleser:

Vår Byggekortleser oppfyller man enkelt kravene fra Arbeidstilsynet for bygg- og anleggsbransjen. Det gjør arbeidsdagen trygg og sikker. Med gyldig HMS-kort, sammen med Byggekortleser fra Infotech, gir det din bedrift full kontroll på den elektroniske mannskapslisten. Enkelt og greit!

Adgangskontroll:

Adgangskontroll fra Infotech AS sammen med gyldig HMS kort innfrir din bedrift enkelt krav om føring av elektronisk mannskapsliste. Adgangskontroll styrer enkelt hvem som skal ha adgang til bygge- og anleggsplassen. Dette gjør anleggsområdet sikkert og lukket til enhver tid. Kombineres og monteres enkelt på Rondell, Kjøreport m.m

ChkBox App:

Vår ChkBox App er ikke bare meget effektiv. Det er også kanskje den enkleste måten som finnes for å oppfylle kravet om føring av elektronisk mannskapsliste. Mer fleksibelt blir det ikke, da de fleste i dag har smarttelefon. Gjør registrering sikrere ved å lage et virtuelt gjerde rundt byggeplassen. Dette gjøres enkelt via egen weblink for et aktuelt prosjekt. Innsjekking til prosjektet kan da kun gjøres innenfor de gitte koordinatene.

Hvorfor Infotech AS

For vi tror på å gjøre ting så enkelt og greit som mulig for våre kunder. Hos oss kan du derfor forvente: Ingen bindingstid. Avtale er per prosjekt og per kunde. Ingen kjøp, basert på leie, derav ingen kapitalbinding. Ingen lisens og/eller software tillegg. Fri webtilgang til bemanningsliste. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer. Fri support. Altså, derav ingen skjulte kostnader!

Vil du vite mer om oss Infotech AS?
Sjekk da gjerne ut vår hjemmeside for mer info:
www.infotech.no
eller se video på vår Facebook side


Referanseprosjekter fra Infotech AS

Domus-senteret

Domus-senteret

Tilbygg | Oppdal | Uoffisiell

Tilbygg av forretninger/senter som består av en bygning i Oppdal på 2 etasjer...

Port Arthur
SalMar Senja 2

SalMar Senja 2

Nybygg | Senja | 20 Mnok

Nybygg av kjøl- og fryseanlegg i Senja. Selve byggingen startet Januar 2021 t...