Industriens Motemesse 2020

18 mar - 19 mar 2020
Telenor Arena, Fornebu

TESS er landsomfattende Teknisk Faghandel med lokalt langsiktig eierskap og fokus på kvalitet og miljø. Industriens Motemesse har vært arrangert av TESS siden 1998

TESS er landsomfattende Teknisk Faghandel med lokalt langsiktig eierskap og fokus på kvalitet og miljø. Industriens Motemesse har vært arrangert av TESS siden 1998. Målsettingen for 2020 er å samle minst 120 utstillere, både nasjonale og internasjonale, innen segmentene 
Olje & Gas – Havbruk og Fiskeri – Offentlig sektor – Entreprenør – Industri.
 
Din møteplass for miljø og kvalitet!
 
Messen som samler leverandørindustrien. Underbygger FNs bærekraftsmål.
 
18.-19. mars 2020 inviterer TESS sentrale aktører i leverandørindustrien til Industriens Motemesse (IM). Sentralt for messen er budskapet om hvordan virksomheten kan bidra til FNs bærekraftsmål.
 
Kortreiste produkter med høy kvalitet som gir et så lite fotavtrykk som mulig er viktig. Flere av de 17 målene konkretiseres av TESS og kan bli til leverandørene både for dokumentasjon, emballasje, transport etc for å kunne se hvor det er et potensial for miljøforbedringer. 
 
For 17. gang arrangerer TESS Industriens Motemesse siden 1998, og for sjette gang holdes messen på Telenor Arena. Fortsatt er arrangementet Norges eneste spesialmesse for produkter til drift og vedlikehold med tilhørende tjenester for landbasert industri, offshore, offentlig sektor, fiskeri og havbruk.
 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår