Høyteknologisk fasadesystem fra Formica®

Dato: 24 Okt 2018

VIVIX® er en moderne, værbestandig og vedlikeholdsfri weatherboard.

Formica Group, en ledende global produsent av overflateprodukter som fortsetter sin innovative tilnærming til UV og værbestandig bekledning. Gjennom introduksjon av det nye VIVIX® Lap weatherboard systemet, er VIVIX® Lap et moderne alternativ til tre- og fibersementplank-bekledning, som gir en flott utseende, rask og enkel installasjon og krever lite vedlikehold.

Ferdigkuttede VIVIX® Lap -planker brukes i et overlappingsarrangement, som gir en klassisk kledning med en moderne utseende. VIVIX® Lap -planker er rettet mot bolig- og kommersielt publikum, som entreprenører og selvbyggere.Egnende områder er alt fra nybygde boliger og renoveringsprosjekter, hagekontorer, skur og garasjer, til kommersielle forretningsparker og butikker.

I Skandinavia er det vanlig å favorisere trebaserte materialer for utvendig bekledning. VIVIX® Lap er basert på de tradisjonelle bruksformålene, men med egenskaper som er bedre egnet til å motstå vær, UV og ytre belastninger. VIVIX® Lap har forbedret levetid og kommer i et større utvalg av farger.

VIVIX® Lap -kledningen har lav egenvekt, lett å installere fuktbestandig, og krever ikke før- eller etterbehandlinger eller males i løpet av levetiden. En enkel skruefestet løsning, hvor skrueinnfestningen er skjult ved neste overlappende planke. Dette skaper glatte, rene moderne linjer. En rekke komplementære ferdig lakkerte profiler er tilgjengelig for å skape den perfekte finishen.

VIVIX® Lap -kledning er en allsidig kostnadseffektiv måte å forbedre utseendet og effektiviteten til eldre bygninger, da VIVIX® Lap kan installeres i eksisterende ordninger og kan utformes for å inkludere ekstra isolasjon. VIVIX® Lap -planker kan også brukes til å kle nye bygg eller skape en designfunksjon sammen med komplementære materialer som murstein, betong eller glass.

VIVIX® Lap kommer i pakker med fire planker på 2990mm (lengde) og 180mm (høyde), i en tykkelse på 6 mm. Monteres med EPDM gummibånd direkte på utlekting eller stenderverk, eller kuttes til ønsket lengde om nødvendig med minimalt støv eller rot.

VIVIX® Lap tilbys i 8 farger fra friske Alpino til elegante Diamond Black, samt fire vakre TrueScale tredekorer, og leveres med et komplett utvalg av komplementære fargekomponenter, inkludert installasjonsprofiler, EPDM, kanter og skruer.

VIVIX® Lap – et komplett værbestandig kledningssystem.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår