Høytrykkstilhenger

Dato: 10 Mai 2023

Foma har nå startet å selge høytrykks vaskehengere fra Meclean som er meget miljøvennlige, kraftige og utrolige mange smarte og fine funksjoner.


 Trailerjet


 Trailerpack


HP Trailer 

Vi kan tilby Trailerjet, HP Trailer og Trailerpack (for innbygging i varebil/skapbil eller montering på tilhenger eller pickup). Alle disse modellene går på 100% fosilfritt driv/brennstoff(HVO100, HVO50, GTL, Traxx Neste, Biodiesel etc.) noe som gir opp til 90% mindre utslipp. Alle modellene har også en batteridrevet versjon som er ypperlig å bruke i bymiljø og andre steder hvor støy og utslipp er en viktig faktor.

Videre så finnes det 3 hovedfunksjoner som disse hengerne kan oppgraderes med;

Steam Plus - en patentert rengjøringsfunksjon som består av en balansert blanding av 90 % damp og 10 % vann og en stabilisert temperatur på 150 °C i kombinasjon med et justerbart arbeidstrykk opp til 250 bar. SteamPLUS®. produseres hele 17.000 liter(!) damp - per minutt. Denne enorme mengden damp skaper et "termosjokk" som forårsaker at forurensningen løsner uten å skade overflaten.  

Aqua Plus - en blanding av 90 % vann og 10 % damp som kommer ut av spylelansen ved en stabilisert temperatur på 110 °C og et justerbart trykk på opptil 500 bar (avhengig av modell). AquaPLUS® er en rengjøringsfunksjon mellom tradisjonelt høytrykk og SteamPLUS®. Den balanserte blandingen av overopphetet vann og damp drar fordel av begge nevnte funksjoner. Vann gir slagkraft og skyllekraft, og den lave dampmengden skaper fortsatt en termosjokkeffekt, slik at ingen kjemikalier er nødvendig for perfekte rengjøringsresultater.

Weed Plus - WeedPLUS® er ugressbekjempelse med varmt vann som er både effektiv og miljøvennlig. WeedPLUS® fungerer med rent (drikke)vann, og ingen plantevernmidler/kjemikalier trengs. Ved å overopphete ugressplanteproteinene koagulerer og tetter cellene, noe som fører til at planten dør. Fordi arbeidshastigheten er opptil 30 % høyere enn andre alternative ugressbekjempelsesmetoder og opptil 60 % færre behandlinger er nødvendig, er også WeedPLUS® det økonomisk beste alternativet.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker et tilbud.