Hillrom Liko pasientløftesystem – Norengros, din partner i hele Norge

Dato: 24 Nov 2021

Norengros har en sterk tilstedeværelse i hele Norge med både produktspesialister og servicepersonell. Dette gjør at Norengros kan hjelpe deg med dine behov for pasientløft på lokasjon hvor enn i Norge behovet oppstår.

Hillrom Liko en global løsning

Med verdens mest funksjonelle og bredeste utvalg av pasientløftere, seil og tilleggsutstyr leverer Hillrom Liko totale romløsninger til sykehus og andre pleiemiljøer over hele verden. Med et fokus på sikkerhet, kvalitet, miljø og sertifisering innen aktuelle områder, garanterer Hillrom Liko sikkerhet for brukerne av deres produkter.

Over 40 år med trygg innovasjon

Liko har siden starten i Luleå, Sverige i 1979 blitt en global aktør innen pasientforflytning, og er markedsledende innen pasientløft/forflytning i Skandinavia.

 En partner i Norengros

Norengros er kjent for å være et støtteapparat for både næringsliv og det offentlige, og har nøkkelpersonell som kan bistå alle prosjekter, både store og små, innen pasientløft. Med kvalitetsprodukter fra Hillrom Liko og oppfølgning, service og kompetanse fra Norengros garanterer vi en trygg og sikker leveranse helt fra plan frem til bruk.