Handicare AS : Handicare bidrar til økt tilgjengelighet!

Dato: 10 Sep 2012

Tilgjengelighet er viktig enten det er inn i boligen, over terskler, mellom etasjer eller inn/ut av bilen. Handicare leverer løsninger som både er praktiske og diskrete og som ivaretar bygningens opprinnelige fasade og interiør best mulig. Vårt brede sortiment av fastmonterte hjelpemidler gir oss muligheten til å ta hensyn til tilgjengelig areal, de omkringliggende forholdene, samt den enkelte kundes behov.

Løfteplattform i sjakt (sjakteheis)
Mange bygninger er ikke egnet for vanlige heiser. Bygget har kanskje bare to-tre etasjer og det blir vanskelig å rettferdiggjøre kostnaden for en konvensjonell heis. I mange tilfeller er en halvtrapp eneste hinderet for god tilgjengelighet eller så er det ikke plass til å installere en heis med sjakt og maskinrom.

Motala MC 2000 er laget spesielt for å møte disse behovene og er også utformet for personer med nedsatt bevegelsesevne. Dette er en brukervennlig heis som gir tilgang til alle etasjer i bygget på en måte som ikke tidligere har vært mulig. Den er en svært pålitelig og gir derfor god valuta for pengene, med lav investering, lave driftskostnader og strømforbruk.

Den er konstruert for å gjøre installasjonen enkel. Vi kan lage mange forskjellige varianter, noe som gjør det mulig for arkitekter å integrere heisen på en smakfull måte i nye eller eksisterende bygninger.

Løfteplattform uten sjakt (vertikalheis)
Mange bygg trenger kun en enkel løfteplattform for å bli tilgjengelig for alle. Handicare leverer alt fra enkle til avanserte løfteplattformer uten sjakt. Felles for de alle er svært fleksible løsninger som kan monteres inne, i tilknytning til bygninger og åpent ute i terrenget der det er behov for å eliminere nivåforskjeller opp til 3 meter.

Produktene har moderne design som gjør at de passer inn i de fleste miljøer. Det er lagt vekt på at de skal ta så liten plass som mulig, samtidig som det skal være god plass i kurven.

Trappeheis med plattform (rullestolheis)
Det å forsere en trapp kan være en stor utfordring i hverdagen for en rullestolbruker. Handilift er trappeheiser med plattform for frakt av personer i rullestol i trapper.

Heisen leveres med en rekke forskjellige typer tilbehør som gjør dem svært fleksible. Heisene har et moderne og tiltalende design som enkelt lar seg tilpasse i de fleste miljøer, både innendørs og utendørs.

Handilift er designet slik at de passer inn i de fleste bygninger uten vesentlig ombyggingsarbeider. Heisen monteres på et skinnesystem i aluminium som glir godt inn i eksisterende omgivelser.

Trappeheis med sete
Mange eldre kan klare seg godt i eget bosted dersom de kan få hjelp mellom etasjer. Våre trappeheiser med sete kan monteres på begge sider av trappen, gå flere etasjer og kan brukes i både rette trapper og i trapper med sving og repos.

Produktene er produsert av høykvalitets materialer i henhold til den nyeste teknologien. De er utstyrt med alle nødvendige funksjoner som sørger for at man kommer seg sikkert og komfortabelt opp og ned trappen. De er meget stillegående og behagelige å kjøre. Sammen med en rekke funksjonelle og nyttige tilbehør gir dette en optimal løsning tilpasset brukerens behov. Noen modeller kan også brukes utendørs.

Hvorfor velge Handicare!

  • 25 års erfaring
  • Landsdekkende organisasjon
  • Egen teknisk organisasjon med erfarne montører
  • Eget prosjektkontor
  • Høy kompetanse
  • Solid selskap med sentral godkjenning og StartBank-medlemskap


Referanseprosjekter Puls

Fredensborg bolig

Fredensborg bolig

Nybygg | Oslo | 150-200 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 47 leilighet...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår