Halotex Tettesystem for dampåpne undertak og vindsperrer

Dato: 15 Sep 2021

Det skal mye til for å møte værutfordringene, og ikke minst strømprisene som venter oss i årene fremover. For å leve opp til kravene og samtidig gjøre det enklere for deg, har vi utviklet et helt nytt system for å tette hus.

Ny teknologi
Takket være TPU-teknologi (polyuretan) tåler vår nye vindsperre Halotex Xtreme og vårt undertak Halotex RS10 slagregn, og er beregnet for et langt liv i norsk klima. Riktig montert får du et komplett system av nyutviklede produkter med systemgaranti i 30 år.

Ett system for hele klimaskjermen
Med Mataki Halotex Tettesystem har du både undertak, vindsperre og riktig tilbehør for å tette bygget korrekt og varig. Det er utviklet taper for å sikre tetting rundt gjennomføringer, i tillegg til tetteløsning med bunnfyllingslist. I systemet inngår også svillemembran, primer, rims og mansjetter.

Systemgodkjenning fra Sintef Byggforsk
De aller fleste produktene i Halotex Tettesystem har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk. Disse er satt sammen i en Systemgodkjenning. Det sikrer at produktene er av god kvalitet, tåler norske forhold, og passer godt sammen.

30 års garanti
Når jobben er riktig utført med Mataki Halotex Tettesystem, dokumenterer du arbeidet på mataki.no/halotex og skriver ut garantibeviset. Vi garanterer at produktene i systemet opprettholder funksjonen i minst 30 år.

Riktig veiledning med Produktvelgeren «Enklere å velge»
Enklere å velge er laget for å gi deg som prosjekterer eller utfører tømrerarbeidet en rask guide til riktig produkt og løsning. Det er mange produkter å velge mellom og bruksområdene går om hverandre. I denne guiden gir vi deg tips om hvilket produkt som er best egnet. Veiledningen er laget i samsvar med anbefalinger i Sintef Byggforsk Byggdetaljer.

Bygg feilfritt
Tid er penger – og du har mye å tjene på å gjøre jobben raskt og riktig. Matakis produktsjef Roger Mikalsen gir deg Informasjonsvideoer rundt forskjellige temaer innenfor bygningsfysikk.